Share
Tweet
Share

HON-ING d.o.o.

 

 

HON-ING d.o.o. je tiskara koja iza sebe ima dugi niz uspješnih godina poslovanja, sa jasnom vizijom daljnjeg rasta i napretka.

Nalazimo se u bajkovitom okruženju našeg Hrvatskog Zagorja sa sjedištem na adresi Vrankovec 11/b, Sveti Križ Začretje.

Proizvodni program čini fleksibilna i papirna ambalaža koja je namijenjena prehrambenoj industriji, industriji pića, te industriji sredstava za higijenu i čišćenje.

Našu budućnost gradimo na osnovi dugogodišnje međusobne suradnje sa našim poslovnim partnerima, investicijama u novu visokokvalitetnu i inovativnu tehnologiju, te kontinuiranom edukacijom naših zaposlenika, kako bi bili u korak sa sve bržim i zahtjevnijim potrebama tržišta.

Vizija tvrtke je stvaranjem održivog razvoja ostati lider u svojoj branši na području Republike Hrvatske, te širiti svoje poslovanje na tržišta EU i druga izvozna tržišta.

Misija je da kroz potvrđenu tradiciju HON-ING kvalitete, iskusne kadrove, suvremenu tehnologiju te individualni pristup svakom od naših kupaca pruža vrhunsku kvalitetu usluga.

Trenutno zapošljavamo 100-ak zaposlenika, a dodatnim ulaganjem u obrazovanje naših zaposlenika te novim zapošljavanjima, konstantno ulažemo u najveću vrijednost naše tvrtke a to su naši zaposlenici.

Ukoliko nas želite dodatno upoznati pronađite nas na našim stranicama: https://hon-ing.hr/

 

 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.