Share
Tweet
Share

PRO-KLIMA d.o.o. za proizvodnju, montažu i trgovinu

Tko smo mi

PRO-KLIMA je osnovana 1967. kao mali poduzetnički obrt. Sada smo dio multinacionalne grupacije WOLF, bavimo se proizvodnjom, montažom i servisom klima komora. Nalazimo se u Samoboru, gdje radimo u dvije proizvodne hale i moderno opremljenim uredima, stalno rastemo i osnažujemo tim! Koristimo vrhunske tehnologije i posjedujemo zavidan strojni park, a naše klima komore mijenjaju zrak po cijelom svijetu - pročišćuju bolnice, ventiliraju lakirnice najpoznatijih autokompanija, hlade najveće svjetske baze podataka...

Naše najveće vrijednosti su naši zaposlenici i njihove kompetencije. Uz programe mentorstva, uvodenja u rad i treninga za svako radno mjesto, ponosni smo i na ulaganja u buduće naraštaje putem stipendiranja strukovnih zanimanja i praksi. Intenzivno radimo na PRO-KLIMA Akademiji koja omogućuje poslovni i osobni razvoj polaznicima ulaganjem u stjecanje znanja i vještina iskoristivih u poslovnom i privatnom životu. Uspješnu razmjenu znanja nastojimo poticati i s poslovnim partnerima iz cijelog svijeta te sa središnjicom u Njemačkoj. Svi naši djelatnici sudjeluju u donošenju odluka, a za svoje dobre ideje su i nagrađeni.

Vodimo se principima pružanja dobrog primjera, timskog načina razmišljanja, fokusiranja na izazove i razvoj, stvaranja prilika, dobre komunikacije, pružanja kvalitetnih povratnih informacija, iskrenosti te učinkovite kulture sastanaka i donošenja jasnih odluka.

Ako se vidite u našem timu i smatrate da možete doprinjeti našoj dobroj atmosferi, javite nam se preko postojećih oglasa. Veselimo se vašim prijavama!

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.