Share
Tweet
Share

PRO-KLIMA d.o.o. za proizvodnju, montažu i trgovinu

Tko smo mi

PRO-KLIMA je osnovana 1967. kao mali poduzetnički obrt. Sada smo dio multinacionalne grupacije WOLF, bavimo se proizvodnjom, montažom i servisom klima komora. Nalazimo se u Samoboru, gdje radimo u dvije proizvodne hale i moderno opremljenim uredima, stalno rastemo i osnažujemo tim! Koristimo vrhunske tehnologije i posjedujemo zavidan strojni park, a naše klima komore mijenjaju zrak po cijelom svijetu - pročišćuju bolnice, ventiliraju lakirnice najpoznatijih autokompanija, hlade najveće svjetske baze podataka...

Naše najveće vrijednosti su naši zaposlenici i njihove kompetencije. Uz programe mentorstva, uvodenja u rad i treninga za svako radno mjesto, ponosni smo i na ulaganja u buduće naraštaje putem stipendiranja strukovnih zanimanja i praksi. Intenzivno radimo na PRO-KLIMA Akademiji koja omogućuje poslovni i osobni razvoj polaznicima ulaganjem u stjecanje znanja i vještina iskoristivih u poslovnom i privatnom životu. Uspješnu razmjenu znanja nastojimo poticati i s poslovnim partnerima iz cijelog svijeta te sa središnjicom u Njemačkoj. Svi naši djelatnici sudjeluju u donošenju odluka, a za svoje dobre ideje su i nagrađeni.

Vodimo se principima pružanja dobrog primjera, timskog načina razmišljanja, fokusiranja na izazove i razvoj, stvaranja prilika, dobre komunikacije, pružanja kvalitetnih povratnih informacija, iskrenosti te učinkovite kulture sastanaka i donošenja jasnih odluka.

Ako se vidite u našem timu i smatrate da možete doprinjeti našoj dobroj atmosferi, javite nam se preko postojećih oglasa. Veselimo se vašim prijavama!

Employer's ads

  • Monter (m/ž)

    PRO-KLIMA d.o.o. za proizvodnju, montažu i trgovinu

    Gradna

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.