Share
Tweet
Share

Meteor Grupa - Labud

Meteor Grupa je domaća grupacija kompanija koje se bave proizvodnjom robe široke potrošnje, s velikim brojem vrlo prepoznatljivih i snažnih prehrambenih i neprehrambenih brendova s intenzivnim fokusom na rast i razvoj kompanije. Izuzetno smo ponosni na našu tradiciju - neke od naših tvrtki su stare više od 150 godina!

Tvrtke koje čine Meteor Grupu su Meteor Grupa – Labud i Badel 1862 koje djeluju unutar dvije osnovne djelatnosti: proizvodi za kućanstvo te jaka alkoholna pića i vina.

Naši vodeći brandovi u segmentu čišćenje kućanstava su Čarli, Sanitar, Permetal, Meri Merino, Super Jon, Opal, Flux i Ideal, mnogi od njih su lideri u svojim kategorijama. Naši kupci su svi vodeći domaći i međunarodni trgovački lanci koji djeluju u regiji.

Naši najpoznatiji brandovi u diviziji jakih alkoholnih pića i vina su Pelinkovac, Vigor, Lavov, Brandy i Korlat. Svi oni su tržišni lideri i možete ih pronaći i uživati ​​u njima u gotovo svim maloprodajnim i ugostiteljskim objektima u Hrvatskoj.

Osim naših dviju temeljnih djelatnosti, Meteor Grupa je vodeći proizvođač lampiona i octa u Hrvatskoj. Naš ocat, koji se prodaje pod robnom markom Kisko, također je izraziti tržišni lider

u svojoj kategoriji.

Zahvaljujući našem iskusnom i visokoobrazovanom timu stručnjaka i našim kontinuiranim ulaganjima u inovacije, naše tvrtke i naše robne marke dobile su brojne certifikate i priznanja za kvalitetu i inovativnost.

Zahvaljujući tradiciji i znanju, učinkovitosti i fleksibilnosti, mnogi od naših klijenata su nam povjerili razvoj i proizvodnju vlastite privatne robne marke. Pouzdani smo partner našim klijentima, pomažući im u stvaranju dodane vrijednosti i podržavajući njihov rast.

U poslovanju smo vođeni načelima održivosti i društvene odgovornosti. Odgovoran smo poslodavac koji istinski vjeruje da su ljudi najveća vrijednost svake organizacije, zbog čega neprestano ulažemo u njihov rast i razvoj.

Politika Meteor Grupe je imati kvalificirane i obrazovane radnike. Želimo zapošljavati osobe koje svojim osobnim stavovima i profesionalnim sposobnostima mogu razviti dugotrajan odnos s kompanijom. Stoga je potencijal za profesionalni razvoj ključan standard kod zapošljavanja.

Meteor Grupa razvija sposobnosti svojih zaposlenika kako bi stvorila visoku razinu motivacije te im omogućila dostizanje svog punog potencijala. Posebna pozornost daje se otkrivanju, razvoju i obuci talentiranih pojedinaca na svim organizacijskim razinama, kao i stalnom obrazovanju novih naraštaja proizvodnih tehnologa i specijalista u stručnim službama.

 

Employer's ads

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.