Share
Tweet
Share

ELGRAD d.o.o. za prozivodnju, trgovinu i usluge

Vodeća smo tvrtka u Hrvatskoj specijalizirana za distribuciju i prodaju materijala za izradu namještaja po mjeri i pratećih proizvodnih usluga. Od osnutna 1994. godine izrasli smo u pouzdanog partnera stolarima, dizajnerima interijera, proizvođačima namještaja i krajnjim kupcima.

Naša misija i vizija:

Misija Elgrada je pružiti vrhunske materijale i usluge koji omogućuju našim klijentima stvaranje visokokvalitetnog namještaja. Vizija nam je biti lider u inovacijama i kvaliteti u industriji materijala za izradu namještaja, neprestano se prilagođavajući potrebama tržišta i postavljajući nove standarde.

Naša snaga:

Svoje poslovanje smo osim Hrvatske proširili i na Bosnu i Hercegovinu te Austriju. Na 14 lokacija zapošljavamo više od 400 djelatnika, te je naša snaga upravo u motiviranim i predanim zaposlenicima. Uz stimulativna primanja, pažnju pridajemo osobnom razvoju pojedinca i internim edukacijama. Prepoznajemo posebne talente i omogućavamo napredovanja unutar tvrtke.

Zašto odabrati Elgrad?

  • Profesionalni razvoj: Potičemo kontinuirano obrazovanje i profesionalni razvoj naših zaposlenika kroz različite edukacije i obuke. Vjerujemo da su kvalificirani i motivirani zaposlenici ključ uspjeha.
  • Tim suradnika: Rad u Elgradu znači biti dio dinamičnog i poticajnog okruženja s iskusnim i predanim kolegama. Zajedno stvaramo radnu atmosferu koja potiče inovativnost i timski duh.
  • Inovativna radna sredina: Stalno pratimo najnovije trendove i tehnologije u industriji kako bismo ostali ispred konkurencije i našim klijentima pružili najmodernija rješenja.
  • Stabilnost i rast: Kao etablirana tvrtka s dugogodišnjim iskustvom, nudimo stabilnost i mogućnost napredovanja unutar tvrtke. Naš kontinuirani rast osigurava stalne prilike za karijerni razvoj.

Pridružite se Elgradu i postanite dio tima koji svakodnevno stvara trajne vrijednosti kroz kvalitetu, inovacije i pouzdanost.

ELGRAD U BROJKAMA

 

Godišnje napravimo:

  • 7 milijuna metara reza
  • zalijepimo 5 milijuna metara rubne trake
  • izradimo 13.000 kliznih vrata
  • prodamo preko 450.000 panti
  • prodamo oko 1.900 kamiona robe

Upoznajte nas i kroz naše profile na društevnim mrežama:

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.