Share
Tweet
Share

GENERALI OSIGURANJE dioničko društvo

Generali osiguranje d.d. član je Generali Group, koja bilježi 180 godina kontinuiranog poslovanja, što je znak izrazite financijske stabilnosti, poslovnog iskustva i senzibiliteta za okruženje u kojem djeluje. Oslanjajući se na vrijednosti koje su ga dovele na prestižne pozicije, Generali nastavlja priču o dalekosežnoj viziji temeljenoj na postojanosti i predanom stvaranju na zadovoljstvo i sigurnost klijenata širom svijeta.
 
Osiguravatelj bez granica
Osnovan u Trstu 1831., Generali je vodeći osiguravatelj u Italiji i jedan od lidera među europskim osiguravateljima gdje predvodi u segmentu životnih osiguranja. Sa 85.000 zaposlenika širom svijeta i 70 milijuna klijenata u više od 60 zemalja, Generali zauzima vodeću poziciju na tržištima Zapadne Europe te sve značajnije mjesto u Istočnoj Europi i Aziji.

U Hrvatskoj od samog početka
Generali je od osnutka posebnu pažnju pridonosio razvoju poslovanja u Hrvatskoj s obzirom na izrazite tradicijske poveznice. Snažna gospodarska povezanost ovih krajeva razlog je što se samo godinu dana nakon utemeljenja Društva u Trstu prve agenture otvaraju 1832. u Karlovacu i Rijeci, važnim ekonomskim i prometnim središtima. Generali je uskoro prisutan u svim većim hrvatskim gradovima,  povezujući ih tako u snažnu osiguravateljnu mrežu. Generali u Hrvatskoj ima važnu ulogu u poslovima osiguranja i nekretnina sve do sredine prošlog stoljeća. Povratak u Hrvatsku slijedi 2002. godine u težnji da tržištu pruži najvišu razinu usluge sukladno standardima grupacije.

Usmjeravajući se na razvoj inovativnih i fleksibilnih osigurateljnih proizvoda i usluga uz razumijevanje potreba društva u kojem djeluje, Generali je jedan od najbrže rastućih osiguravateljnih društava na hrvatskom tržištu. Generali osiguranje zapošljava preko 400 djelatnika i savjetnika u osiguranju grupiranih u pet regionalnih direkcija u Zagrebu, Osijeku, Rijeci, Splitu i Varaždinu, a koje okupljaju preko oko 40 poslovnica širom Hrvatske.

Temeljne vrijednosti
Briga za klijenta središte je djelovanja i oslonac korporativne filozofije izražene u vidu tzv. «CARE koncepta» vođenog načelima korektnosti, poštenja, profesionalizma i transparentnosti. Globalni odaziv na financijske usluge Generalija, dokaz je ispravnog razvoja svakog segmenta poslovanja i sposobnosti sustavnog usmjeravanja na potrebe svakog klijenta, širom svijeta. Težimo stvaranju dugoročnog i personaliziranog odnosa sa svakim osiguranikom, čiji interesi za ostvarenjem osobne ili financijske sigurnosti svojih najbližih predstavljaju središte naših aktivnosti.

Zašto odabrati Generali?
Raditi u Generaliju znači prihvatiti filozofiju poslovnog napretka, poticati ostvarenje osobnog i profesionalnog uspjeha u motivirajućoj atmosferi u suradnji s ostalim djelatnicima. Odgovoran pristup svakodnevnim poslovnim izazovima, omogućava izražavanje vlastitih potencijala što osigurava daljnju perspektivu individualnog razvoja. U Generaliju slijedimo misao kako su osobni uspjeh i zadovoljstvo djelatnika osnova daljnjem uspješnom razvoju kompanije, stoga se posebna pažnja pridaje motivacijskim aspektima i potrebama stručnog usavršavanja djelatnika, uzimajući u obzir pojedinačne potencijale i zagovarajući uvjete za konstruktivno, korisno i ugodno radno okruženje.

Generali kao poslodavac:

  • podrazumijeva kvalitetu menadžmenta i djelatnika kao kompetenciju
  • svoje suradnike traži aktivno i pravovremeno, nudi im radni svijet koji ih unapređuje i pred njih postavlja zahtjeve
  • nudi konkretne razvojne perspektive za vrhunske mlade kadrove koje i realizira
  • pruža ciljanu potporu mlađim kadrovima

Profesionalno usavršavanje i edukacija djelatnika
Generali definira i potrebu dopunskog školovanja djelatnika kao standard za sve zemlje u kojima je Generali prisutan. Edukacija obuhvaća programe internog i eksternog stručnog školovanja, a novi djelatnici pohađaju seminare za novake. Dosljedno provodeći ovu praksu, Generali naglašava važnost stalne edukacije djelatnika kao ključne pretpostavke za daljnji prosperitet kompanije.

Zadovoljstvo vlastitim stvaralaštvom i aktivno sudjelovanje u poslovnim uspjesima Društva, vrijednosti su koje Generali nudi svojim djelatnicima.
Jeste li spremni sudjelovati?

Vašim upitom obratite nam se na sljedeće adrese:

Generali osiguranje d.d.
Ulica grada Vukovara 284
10000 Zagreb

www.generali.hr
posao.hr@generali.com

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more. Also here you can find Terms of Use.