Share
Tweet
Share

OTP banka d.d.

Dio smo najbrže rastuće financijske institucije u Srednjoj i Istočnoj Europi i četvrta banka na hrvatskom financijskom tržištu. Preko 2000 zaposlenika brine se za financijske potrebe više od pola milijuna klijenata. Sjedište banke je u Splitu, s centralnim funkcijama i u Zadru i Zagrebu, kao i poslovnim centrima u Varaždinu, Puli, Dubrovniku i Osijeku te poslovnicama u svim dijelovima Hrvatske. Naš razgranat koncept organizacije banke omogućava karijeru i napredovanje u različitim poslovnim područjima na više lokacija u Hrvatskoj.

Posebnu pozornost poklanjamo stvaranju prijateljske, dinamične i ugodne radne okoline. Naše poslovanje i način rada temeljimo na našim vrijednostima: izvrsnost, odgovornost, pouzdanost i timski duh.

Razmjenom znanja i iskustava s kolegicama i kolegama iz OTP grupe stalno ispitujemo nove mogućnosti i rješavamo izazove stvarajući jedinstveni know-how o bankarstvu budućnosti Srednje i Istočne Europe. Fleksibilna smo organizacija koja veliku pažnju pridaje balansu privatnog i poslovnog dijela naših zaposlenika.

Želite li biti dio naše uspješne priče, javite nam se!

Za sve značajne životne događaje omogućujemo dodatne plaćene dopuste, kao što su sklapanje braka, rođenje djeteta, preseljenje i slično.

Novopečene roditelje darujemo novčanom potporom, kao i slobodnim danom za prvi dan vrtića ili škole, a za mališane naših zaposlenika osiguravamo i novčani dar svakog prosinca.

U suradnji s Multisportom omogućujemo bavljenje sportom naših djelatnika po pristupačnim cijenama u cijeloj Hrvatskoj. Osiguravamo redovite sistematske preglede zaposlenika, kao i kontinuiranu brigu o mentalnom zdravlju.

Cjeloživotno profesionalno i osobno usavršavanje smatramo imperativom za ostvarenje osobnih i poslovnih ambicija te osiguravamo ponudu najrazličitijih oblika edukacija za potrebe naših zaposlenika.

U OTP banci zaposlenicima je u skladu s mogućnostima radnog mjesta na raspolaganju kombiniranje rada od kuće i rada iz ureda

Kolektivni ugovor OTP banke koji je među najboljima na tržištu, zaposlenicima omogućuje trinaestu plaću, regres za godišnji odmor, novčani bon - dar u naravi te sustav izvanrednog financijskog nagrađivanja.

 

Više na: Karijera u OTP banci

MISLAV MATIJEVIĆ, voditelj Tima za korisničku infrastrukturu
Timski duh i osjećaj da si dio uspješnog tima predstavlja posebno zadovoljstvo i snažan motiv, a kada tome pridodamo druženje s kolegama izvan radnog vremena cijeli posao je još lakši.

ZORICA ŠALOV, direktorica Odjela KYC i računi za korporativne klijente
Dinamična sam osoba koja voli izazove, motivira me raznolikost posla i mogućnost promjene kada se za to ukaže prilika, a to mi je OTP banka pružila. Kada tome pridodamo poticajnu i pozitivnu radnu atmosferu među kolegama, stalnu podršku nadređenih i mogućnost cjeloživotnog obrazovanja, to za mene čini idealnu radnu okolinu.

ANA KLARIĆ KUKUZ, bankar specijalist za male poduzetnike
Volim posao koji radim, katkad i nemam osjećaj da radim makar je često tempo vrlo brz. Timski duh i osjećaj da ste dio jednog uspješnog tima posebno su zadovoljstvo, kao i snažan motiv za dalje. Svi smo različiti, ali u mom timu o razlikama pričamo, usklađujemo ih i zbog toga odlično surađujemo.

Društveno smo odgovorna organizacija koja integrira načela ESG u sve segmente poslovanja. Svjesni smo da naše poslovanje utječe na okoliš stoga smo posvećeni očuvanju prirodnih resursa, održivom poslovanju i smanjenom korištenju materijala štetnih za okoliš te smo sve aktivnosti brige za okoliš objedinili u zajedničkoj suradnji s našim zaposlenicima pod nazivom Zeleno svjetlo za… zeleno!

Kao ponosni potpisnik Povelje o raznolikosti, izuzetnu pažnju poklanjamo poštivanju svih različitosti kako bi se stvorilo okruženje povjerenja i međusobnog uvažavanja.

Potpisnik smo Povelje o korporativnom volontiranju i osnovali smo Klub volontera OTP banke kojim potičemo i organiziramo zaposlenike u raznim volonterskim akcijama te akcijama dobrovoljnog darivanja krvi.

Naša izvrsnost u poslovanju nagrađena je različitim međunarodnim priznanjima.

Prema izboru najprestižnijeg financijskog magazina The Banker banka smo godine 2023. u Hrvatskoj.

Ugledni financijski magazin Global Finance proglasio je OTP banku najboljom bankom u Hrvatskoj.

U 2023. Global Finance nam je dodijelio nagradu za najbolju banku skrbnika u Hrvatskoj.

Ugledni međunarodni časopis Euromoney nas je prepoznao kao tržišnog lidera u tri kategorije: društveno odgovorno poslovanje, korporativno bankarstvo i digitalna rješenja.

 

www.otpbanka.hr 0800 21 00 21

 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.