Share
Tweet
Share

Wustenrot stambena štedionica d.d.

  • Address: Heinzelova 33a, 10000 Zagreb
  • Phone: 01 4803 713
  • Web: wuestenrot.hr

U potrazi si za novim izazovima i uspjehom koji ovisi isključivo o tebi? Dosta ti je nemotivirajućeg okruženja i iste plaće neovisno o tome kakve rezultate ostvaruješ?

Želiš pomagati ljudima da donesu ispravnu odluku i za to još biti i plaćen?

Za sebe misliš da si vrijedna, pametna i poštena osoba, voliš pobijediti i kada igraš Čovječe ne ljuti se, ne trošiš novac u kladionici i vjeruješ u onu „dobro se dobrim vraća“?

Ako si na većinu pitanja odgovorio/la potvrdno, mi bismo mogli biti pravo mjesto za tebe!

Pridruži nam se i čini dobro i sebi i drugima.

Pridruži nam se i postani dio Wüstenrot tima.

Mi smo Wüstenrot stambena štedionica d.d. i u Hrvatskoj poslujemo od 1998. godine. Dio smo međunarodnog financijskog sustava osnovanog davne 1920. godine i idejni smo pokretač i začetnik ideje stambene štednje i u Europi i u Hrvatskoj.

Istovremeno smo i moderna financijska institucija koja je okrenuta budućnosti a ne prošlosti i najzbiljnije mislimo da su ljudi najvrjedniji resurs svake kompanije, društva i države. Zato se prema svojim zaposlenicima odnosimo pošteno i pravedno, potičemo njihove uspjehe, pomažemo da prevladaju neuspjehe i svima pružamo jednake prilike i mogućnosti kako za rad, tako i za napredovanje.

Isto je i s našim klijentima. Ne nudimo im kišobran kada sija sunce, niti ga tražimo natrag kada počne padati kiša. U 20 godina poslovanja zajedno s našim klijentima sagradili smo grad veći od Makarske ili Vinkovaca, i kad god je teško, naši klijenti mogu računati na nas jer nikada ne okrećemo leđa nevolji.

Kako bismo jamčili individualni pristup i maksimalno se prilagodili svojim klijentima, razvili smo

prodajni tim vrhunskih ljudi, osposobljenih za svakoga pronaći najbolje rješenje, neovisno o tome je li u pitanju štednja, kredit ili osiguranje. Ako za sebe misliš da možeš puno i da svoje sposobnosti želiš testirati u motivirajućem okruženju koje cijeni rad i rezultat a ne rodbinske veze i stranačku pripadnost, mi smo prava adresa za tebe.

Nudimo ti izvrsnu edukaciju o financijskim proizvodima, prodajnim vještinama i upravljanju odnosima s klijentom, ugovor o radu na neodređeno vrijeme uz uvjet probnog rada na 6 mjeseci, poticajno

okruženje te fer i poštenu plaću koja većim dijelom ovisi o ostvarenim rezultatima.

Ako se prepoznaješ u svemu nabrojenome, pošalji nam svoj CV na e-mail kadrovski@wuestenrot.hrili na adresu Wüstenrot stambena štedionica d.d., Heinzelova 33a, 10000 Zagreb.

Employer's ads

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.