Share
Tweet
Share

Asseco SEE d.o.o.

ASEE je međunarodna korporacija s kulturom startupa koja zapošljava više od 3.000 ljudi diljem svijeta. U tvrtki vlada prijateljska atmosfera s kulturom oslovljavanja isključivo na „ti“. Vrlo flat organizacija s bliskošću Uprave i visokog menadžmenta svakom zaposleniku. Prakticiramo klizno radno vrijeme s tri opcije načina rada (hibridno, fully remote, rad isključivo iz ureda) s fleksibilnim radnim vremenom. Do dva sata manje obavljenog rada dnevno se može kompenzirati s povećanom satnicom u drugim danima. Dress code je casual, ako prigoda ne zahtijeva drugačije.

Nalazimo se u poslovnoj zoni gdje je locirano mnoštvo kompanija, opcije prehrane te restorana i kafića su mnogobrojne.

Naši benefiti:

Besplatni godišnji sistematski pregled, božićnica, dar za djecu, plaćeni puni iznos bolovanja, plaćeni dopust za velike životne događaje, plaćene edukacije (uključuje i odlazak na međunarodne konferencije, certificiranja i skupljanja bodova za održavanje certifikata), team buildinge, mogućnost uključenja u MultiSport program vježbanja (kartica sufinancirana u iznosu 50% cijene), mogućnost plaćanja 3. mirovinskog stupa iz bruto 2 plaće, garažno parkirno mjesto za bicikle i romobile; osvježenja u uredu u vidu svježeg voća, kave, čaja; remote work i flexi politika rada, povlaštene usluge u bankama.

Zapošljavanje:

Za juniorske i asistentske pozicije (izuzev tehničkih pozicija): Psihološko testiranje + HR screening + intervju s Hiring Managerom = Finalna odluka
Za tehničke pozicije: HR screening + tehnički intervju (po potrebi zadatak ili drugi razgovor) = Finalna odluka

Studenti:

Volimo surađivati sa studentima i naše studente doživljavamo kao punopravne članove tima. Nudimo mogućnost obavljanja studentske prakse, zapošljavanja preko student servisa, full time ili part time angažman, fleksibilno radno vrijeme, mentorstvo, code review za tehničke profile etc.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.