Share
Tweet
Share

ASSIST d.o.o.

Naša priča…

Assist Digital je paneuropska tvrtka za upravljanje korisničkim iskustvom koja pruža cjelokupnu uslugu, spajajući ljudsku i umjetnu inteligenciju radi poboljšanja poslovnih rezultata svojih klijenata. Inovativnu ponudu karakteriziraju usluge i rješenja koja se temelje na potencijalu umjetne inteligencije i dizajna korisničkog iskustva, kao i CRM aplikacija, automatizacija ulaznih i izlaznih kontakata s klijentima (chatbot, virtualni pomoćnici), sve do više kanalnih kontakt centara.

Više od 15 godina tvrtka podržava i vodi CRM digitalnu transformaciju međunarodnih brendova radeći na cjelokupnom procesu upravljanja korisničkim iskustvom. Glavne industrije u kojima tvrtka posluje su automobilska industrija, bankarstvo, mediji, maloprodaja, telekomunikacije, turizam, zdravstvo i komunalne usluge. Assist Digital danas čini 3500 profesionalaca smještenih u tri ureda u Italiji (Milano, Rim, Napulj) te uredima u Albaniji, Hrvatskoj, Tunisu, Francuskoj, Njemačkoj i Velikoj Britaniji.

Pridruži nam se u Zagrebu ili Rijeci

Prvi Assist Digital centar u Hrvatskoj otvoren je u Rijeci 2012. godine i trenutno zapošljava 143 agenta čiji se broj povećava iz dana u dan. Podršku na talijanskom jeziku pružamo klijentima iz automobilskog i sektora javnih usluga. Usluge kontakt centra obavljaju se putem Facebooka, WhatsAppa, chata i back officea.

Za potrebe pružanja korisničke podrške globalnom klijentu, jednoj od najvećih putničkih online platformi na svijetu, Assist Digital u ožujku 2019. godine otvara centar u Zagrebu u kojem je u samo nekoliko mjeseci rada zaposleno više od 255 agenata i tu ne namjeravamo stati. Podrška kontakt centra za klijenta iz turističkog sektora pruža se na engleskom, njemačkom i hrvatskom jeziku. Assist Digital svojim zaposlenicima pruža mogućnost konstantnog rasta i napretka unutar tvrtke što se najbolje očituje u činjenici da su svi članovi lokalnog managementa zaposlenici koji su u tvrtku prvo došli kao agenti u korisničkoj podršci. Ovo može postati i tvoja priča.

Iskustvo i zadovoljstvo naših zaposlenika iznimno nam je važno, zato ti nudimo samo najbolje:

  • Prilagodljivost: konstantno smo u potrazi za vrhunskim stručnjacima i nudimo više mogućnosti zapošljavanja prilagođenim tvojim potrebama, bilo na studentski ugovor, ugovor na određeno ili neodređeno vrijeme.
  • Fleksibilnost:  nudimo radno vrijeme od 4, 6 ili 8 sati dnevno. Fleksibilni smo oko sastavljanja rasporeda, a tvoje slobodno vrijeme je samo tvoje. Poštujemo ravnotežu privatnog i poslovnog života.
  • Edukacije: uz obaveznu edukaciju u trajanju od tri tjedna, nudimo ti mogućnost internih edukacija kako bi dodatno poboljšao svoje poslovne sposobnosti, a pobrinuli smo se i za usavršavanje znanja stranih jezika uz plaćen tečaj stranog jezika.
  • Internacionalno iskustvo: postani dio naše velike globalne priče. U sklopu našeg programa možeš raditi u bilo kojem našem centru u Europi i steći vrijedno internacionalno iskustvo.
  • Napredak: nudimo ti poticajno radno okruženje u kojem je moguće brzo napredovati do viših pozicija. Ako ne vjeruješ, pitaj našeg voditelja odjela.

Od malih stvaramo velike trenutke:  Na kraju svakog tjedna i mjeseca proglašavamo najboljeg zaposlenika, ulažemo u tvoje zdravlje uz Multisport karticu, nagrađujemo bonusima dovođenje novih kolega, obilježavamo sve bitne dane i blagdane prigodnim događanjima, sudjelujemo u brojnim humanitarnim akcijama, a za zaposlenike i njihove obitelji pripremili smo niz pogodnosti i iznenađenja. S vama smo uz vaše velike i male trenutke.

Employer's ads

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.