Share
Tweet
Share

SPORTKART d.o.o.

  • Address: Avenija Dubrovnik 15, Zagrebački Velesajam, paviljoni 35 i 36, 10000 Zagreb
  • Phone: 0993249856
  • Web: https://amazinga.fun/
 

Sportkart d.o.o. jedan je od najvećih europskih indoor family entertainment centara koji nudi koncept zabave za cijelu obitelj.

Karting Arena Zagreb prva je atrakcija otvorena 2011. godine. Radi se o prvoj indoor i outdoor stazi u Hrvatskoj gdje posjetioci mogu osim klasičnih vožnji uključiti se u racing programe, biti polaznici karting škole, organizirati team building za svoju ekipu ili proslaviti rođendan.

2016. godine Sportkart proširuje svoje zabavne sadržaje i otvara Escape Room Arenu gdje se posjetioci mogu upustiti u igru bijega i pritom testirati svoje sposobnosti poput logike, opažanja i zaključivanja i to čak u 5 različitih soba s 5 različitih tematika.

Treća atrakcija koja je već osvojila sjevernoamerički kontinent konačno je stigla u Hrvatsku 2019. godine. Nekad razbibriga kanadskih drvosječa, a danas najpropulzivniji novi sport. Otvorio se prvi axe throwing u Hrvatskoj.

Samo godinu dana nakon otvara se Amazinga s preko 11 000 indoor kvadrata i 12 atrakcija koja nudi zabavu za sve generacije.U Amazingi možete pronaći: Trampolin Park, Laser Tag, Soft Play, Adrenalinski Park, Mini Ninja Course, Climbing Wall, Leap of Faith, Stairway to Heaven, VR Park, Bumper Cars, Arkadni Park a indoor atrakcije su obogaćene i outdoor igrama. Osim toga slasna hrana i luda zabava su sada na istom mjestu. Tako da posjetioci mogu uživati u hrani i piću s pogledom na čitavu unutrašnjost Amazinge koja vibrira u ritmu zabave, no može se pronaći i mirniji kutak na vanjskoj terasi okruženom zelenilom.

Sportkart broji oko 230 djelatnika. S 60ak osoba na ugovor i mnoštvom studenata stvaramo odličnu ekipu s kojem je uvijek zabavno raditi. Usmjereni smo na gosta i stvaramo pozitivnu atmosferu tijekom cijelog posjeta. To znači da se sve gleda kroz oči gostiju i važno je ono što oni doživljavaju. Do vrhunskog doživljaja gosta dolazimo kroz sljedeće: ljubaznost, sigurnost, čistoću, zabavu i učinkovitost.

Zašto se zaposliti kod nas?

Ponosni smo na našu mladu ekipu i omogućujemo svakom djelatniku osobni i profesionalni rast i razvoj u zabavnom i pozitivnom okruženju.

FLEKSIBILNOST

Znamo kako je ponekad teško uskladiti poslovni i privatni život stoga u dogovoru s našim team leaderima omogućujemo fleksibilnost. Funkcioniramo na temelju 40 satnog radnog tjedna uz 2 slobodna dana i uskladu radnih sati, a studenti bilježe svoju dostupnost prema fakultetskim obavezama

NAPREDOVANJE

Ipak smo zabavni centar pa je i sustav napredovanja zabavan, kroz igru se djelatnici upoznaju s našim poduzećem, uče i zabavljaju se. Djelatnici mogu napredovati na više načina: kroz iskustvo rada, prema specijalnosti i prema kvaliteti rada.
Jednom kad su svi procesi usvojeni, a djelatnik postane vrhunski stručnjak na svojoj radnoj poziciji ima priliku dobiti titulu team leadera, mentora ili postati multitalent, odnosno iskušati se u radu na drugim pozicijama.

BONUSI, DODACI, POVLASTICE

Sustav napredovanja omogućuje brojne pogodnosti pa tako naši djelatnici mogu ostvarivati mjesečne bonuse na temelju produktivnosti tima, dodatke na radni staž, kao i dodatke za vlastiti trud i zalaganje, božićnice, popuste i kredite na hranu i piće u našem restoranu, besplatno korištenje svih atrakcija, popuste za obitelj i prijatelje...

ONBOARDING

Znamo koliko su promjene izazovne i dolazak u novo radno okruženje nastojimo maksimalno olakšati. Bilo da se radi o prvom zaposlenju, studentskom poslu ili promjeni zaposlenja, svi novi djelatnici prvo prolaze kroz ruke našeg HR odjela koji ih upućuje u osnovne procese i vrijednosti poduzeća, priprema za rad i dodjeljuje radnu odjeću, nakon čega slijedi detaljna obuka za odgovarajuću radnu poziciju i mentorstvo tijekom cijelog procesa prilagodbe.

RADIONICE

Osim početne obuke naši zaposlenici imaju priliku sudjelovati u radionicama koje potiču osobni i profesionalni rast i razvoj. Također osiguravamo polaganje zaštite na radu, zaštite od požara te obuku iz prve pomoći.

TEAM BUILDING

Znamo koliko je rad u dobrom okruženju bitan pa za jačanje timskog duha unutar odjela imamo periodične team buildinge, a kako bi se svi djelatnici međusobno bolje upoznali na godišnjoj razini organiziramo veliki team building tzv. Zingijadu koja garantira dobru zabavu, potiče natjecateljski duh, a najbolji od najboljih ostvaruju i nagrade.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.