Share
Tweet
Share

DIGITALNI TAHOGRAF društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge

O NAMA

Tvrtka Digitalni tahograf d.o.o. osnovana je 2014. i od onda bilježi rast, što se manifestira kroz broj zaposlenika, ali i kroz širenje segmenata poslovanja.

Trenutno poslujemo u sedam poslovnica diljem Hrvatske (Zagreb, Sesvete, Varaždin, Rijeka, Žminj, Zadar i Split), a u planu je otvaranje još poslovnica kako bi na potpuno jednakoj razini pružili uslugu u svim dijelovima Hrvatske.

Generalni smo zastupnici Stoneridge i Efas tahografskih uređaja i opreme za Republiku Hrvatsku.

U svojoj ponudi nudimo širok asortiman proizvoda i usluga kao što je servis i baždarenje svih vrsta i marki tahografa (analogni, digitalni, pametni), evidencija radnog vremena vozača, prodaja tahografa i rezervnih dijelova, edukacija mobilnih radnika, periodička izobrazba vozača - Kod 95, ADR, DTgps - praćenje vozila.

Našim klijentima pružamo korisne savjete i podatke vezane uz tematiku tahografa i radnih vremena vozača te općenito detalje vezane uz cestovni prijevoz.

Sigurnost, točnost, pouzdanost i kvaliteta usluge sastavni su dijelovi našeg radnog procesa.

MISIJA

Naša misija je pružiti svim klijentima najbolju kvalitetu proizvoda i usluga kombiniranjem praktičnog znanja i iskustva u korak s napretkom tehnologije. Prateći najnovije svjetske trendove u segmentu cestovnog prijevoza brzo se prilagođavamo novim situacijama kako bi došli do najboljeg ishoda.

ZAPOSLENICI

Naša snaga su naši zaposlenici koji za sve klijente pronalaze brza i efikasna rješenja trudeći se pritom nadmašiti njihova očekivanja.

Naš tim, sastavljen od vrhunskih stručnjaka koji su rezultat kontinuiranog ulaganja u njihovo obrazovanje itekako pridonose ostvarenju naše misije jer je stalna edukacija zaposlenika ključna za razvoj poduzeća.

U potrazi smo za proaktivnim osobama koje su spremne predano raditi za dobrobit cjelokupnog poduzeća te su spremne za dodatna usavršavanje i razvoj svoje karijere. Želimo da se vaša i naša očekivanja preklapaju, a kao glavno nit vodilja u tom procesu je daljnji rast i razvoj u okupljanju najboljeg tima stručnjaka u segmentu cestovnog prometa.

Što možete očekivati od zaposlenja?

  • Stjecanje novih znanja
  • Razne mogućnosti za rast i razvoj
  • Dinamičnu radnu okolinu
  • Pozitivnu atmosferu

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.