Share
Tweet
Share

INA MALOPRODAJNI SERVISI d.o.o.

  • Address: Avenija Većeslava Holjevca 10, 10000 Zagreb
Certificate Employer Partner

INA MALOPRODAJNI SERVISI d.o.o. owns the Employer Partner certificate - certificate for excellence in Human Resource Management.

INA upravlja moderniziranom regionalnom mrežom od više od 500 maloprodajnih mjesta u Hrvatskoj i susjednim zemljama - Bosni i Hercegovini, Sloveniji i Crnoj Gori. INA u Hrvatskoj drži vodeću poziciju, a maloprodajna mjesta su prepoznatljivo mjesto kupnje za više od 245 tisuća kupaca koji dnevno posjete Inine lokacije.

Kako bi ostala prvi izbor kupaca u pokretu, INA kontinuirano razvija svoju maloprodajnu mrežu kroz kapitalna ulaganja u modernizaciju i širenje maloprodajnih mjesta te unapređenje ponude i kvalitete usluga. Na Ininim lokacijama možete se opskrbiti visokokvalitetnim gorivima i mazivima, robom široke potrošnje prilagođenom urbanim kupcima te obaviti kupovinu i ostalih proizvoda po pristupačnim cijenama, uz korištenje različitih usluga poput autopraonice, prijenosa novca i slično. Navike kupaca se ubrzano mijenjaju, stoga je INA usmjerena na transformaciju benzinskih postaja u maloprodajna mjesta i gastro odredišta pa je 2016. godine uveden novi gastro koncept Fresh Corner.

Vjerne kupce kompanija nagrađuje kroz program vjernosti INA Loyalty uz koji članovi mogu ostvariti brojne popuste, nagrade i iznenađenja prilikom svakog posjeta Ininim maloprodajnim mjestima. U samo tri godine od predstavljanja, INA Loyalty postao je jedan od najkorištenijih programa vjernosti u Hrvatskoj, privukavši više od 600 tisuća članova koji uživaju u brojnim pogodnostima.

Na našim maloprodajnim mjestima uvijek nudimo najbolja rješenja za kupce u pokretu.

#MIsmoIMS

Znamo da je ljubaznost ključna, kako prema kupcima tako i prema ostalim članovima tima.

Na našim maloprodajnim mjestima potičemo pozitivnu radnu atmosferu i timski pronalazimo najbolja rješenja, što doprinosi našoj predanosti radu i usluzi koju pružamo kupcima.

Preuzimanje inicijative, odgovornost i osjećaj pripadnostinaši su temelji koji osiguravaju stalni napredak i najbolju uslugu na našim maloprodajnim mjestima. Kao pouzdan poslodavac, pobrinuli smo se da svi članovi tima uvijek mogu računati na dugoročnu sigurnost i stabilnost na radnom mjestu.

Dobrobit zaposlenika na radnom mjestu i izvan njega od iznimne nam je važnosti kako bismo bili najbolji u onome što radimo. Dio smo poticajne radne okoline u kojoj svatko ima priliku pokazati svoje potencijale, a pojedinačni uspjeh znači uspjeh svih nas.

U INA Grupi znamo da naša snaga leži u različitostima.

Upravo zato gradimo kulturu u skladu s najvišim etičkim vrijednostima i načelima, u kojoj se razlike poštuju i prihvaćaju, bez obzira na to jesu li to vidljive razlike poput primjerice spola, dobi, rase, jezika, invaliditeta, ili su to manje vidljive razlike poput vjere, etničke pripadnosti, seksualne orijentacije, uvjerenja, hobija ili, na primjer, stilova učenja i razmišljanja.

Svojim svakodnevnim ponašanjem stvaramo zajednicu u kojoj se svi osjećaju uključeni, poštivani i povezani i gdje svatko ima priliku za razvoj svojih vještina i talenata, bez predrasuda utemeljenih na osobnim karakteristikama koje nisu povezane s poslom.

U INA Grupi svatko je bitan.

Upoznajte nas:

#MIsmoIMS

Employer's ads

  • Kuhar za rad u sezoni (m/ž)

    INA MALOPRODAJNI SERVISI d.o.o.

    Straža

  • Kuhar (m/ž)

    INA MALOPRODAJNI SERVISI d.o.o.

    Zagreb

  • Pomoćni radnik za rad u sezoni (m/ž)

    INA MALOPRODAJNI SERVISI d.o.o.

    Dubrovnik, Labin, Goričan, Kupari, Ljubešćica, Omiš, Rijeka, Skradin, Split, Velika Gorica, Vodice, Zadar, Zagreb

  • Prodavač - konobar (m/ž)

    INA MALOPRODAJNI SERVISI d.o.o.

    Barban, Benkovac, Benkovac Fužinski, Biograd na moru, Bjelovar, Buje, Cres, Čavle, Čilipi, Drniš, Dubrovnik, Fažana, Galižana, Garešnica Goričan, Ivanić-Grad, Kaštel Lukšić, Klis, Knin, Kupari, Labin, Lesišćina, Ljubešćica, Matulji, Medulin, Motovun...

  • Prodavač - konobar za rad u sezoni (m/ž)

    INA MALOPRODAJNI SERVISI d.o.o.

    Baderna, Barban, Benkovac, Benkovac Fužinski, Beli Manastir, Biograd na Moru, Bjelovar, Blaca, Bol, Breznički Hum, Brinje, Cres, Čakovec, Čatrnja, Čilipi, Delnice, Donji Kraljevec, Donji Macelj, Dubrovnik, Fažana, Goričan, Gospić, Ivanić-Grad, Jakovlje...

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.