Share
Tweet
Share

SE-MARK d.o.o.

O NAMA

SE-MARK d.o.o. se kroz više od 30 godina razvoja profilirao u prepoznatljivog A1 partnera te specijalizirani maloprodajni lanac za pametne uređaje, audio i video, telefoniju, informatiku, multimediju i zabavnu elektroniku poznatih brendova. Ovlašteni smo servis za Panasonic, Cubot i Blackview. Distributeri za Panasonic, Technics, Olympus, Cubot, Blackview te Bose partner i Samsung retail partner.

SE-MARK danas svojim korisnicima nudi: usluge ugradnje i servisiranja telekomunikacijske i uredske opreme Panasonic, usluge A1 fiksne i mobilne telefonije i IT usluga, Tomato mobilne usluge, distribuciju telekomunikacijske opreme, mobitela i uredske automatike, specijaliziranu maloprodaju, internetsku prodaju, B2B prodaju i podršku korisnicima.

Vjetar u leđa tvrtki svakog dana daje stručna uprava, voditelji i zaposlenici koji stalnim zalaganjem i željom doprinose rastu i razvoju, kako osobnom tako i tvrtke. U SE-MARKU više od svega poštujemo osnovna prava svakog zaposlenika u skladu s etičkim načelima poslovanja i uvažavanja uz ohrabrivanje svih zaposlenika da stalno rastu bez obzira na dob, spoj i druge jedinstvene karakteristike koje svatko od njih posjeduje. Snažno podupiremo kreativnost, volju i želju za napretkom, komunikativnost i timski rad. Zajednička misija svih zaposlenika SE-MARKA je da svaki kupac i svaka kupovina završi kao iznimno ugodno iskustvo. .

19 LOKACIJA 70+ ZAPOSLENIKA

U SE-MARK maloprodaji trenutno radi više od 50 zaposlenika raspoređenih kroz u 19 poslovnica u 7 gradova. Svaka poslovnica ima svog voditelja i prodajne savjetnike kojima je cilj ostvariti prodaju uređaja poznatih brendova koji se nalaze na policama suvremeno uređenih prostora. Uz uređaje svaka od naših poslovnica djeluje u kao A1 ili Tomato partnersko prodajno mjesto.

POSTANI DIO SE-MARK TIMA

Voliš suvremene tehnologije? Ne može zamisliti život bez interneta i mobitela? Uživaš u filmovima i glazbi? Društvena si osoba?

Ako je odgovor na sva ili barem većinu pitanja pozitivan, obavezno nam se javi. Možda si baš ti prava osoba za nas, a mi prava tvrtka za tebe. Nudimo ti rad u dinamičnom okruženju uz mogućnost napredovanja. Rad u prodaji najnovijih telekomunikacijskih rješenja i naravno posljednjih inačica mobitela poznatih brendova poput Samsunga ili recimo slušalica i zvučnika renomiranog američkog brenda Bose i japanskog Technics.

Izbor je na tebi.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.