Share
Tweet
Share

Croatia osiguranje d.d.

Profil kompanije

Croatia osiguranje je vodeća kompanija na hrvatskom osigurateljnom tržištu koja na ovim prostorima djeluje više od 130 godina, a od 2014. godine posluje u sastavu Adris grupe. Kao lider i pouzdan partner, svojim znanjem i iskustvom klijentima pružamo sigurnost, jer Croatia jest Osiguranje.

Kompaniju danas odlikuju ubrzani razvoj, agilnost i digitalizacija poslovanja, s jasnim usmjerenjem na klijenta. Uz najširi portfelj proizvoda, u sklopu kojeg su atraktivna inovativna rješenja za klijente, kao i vrhunske usluge, cilj nam je i dalje ostati prvi izbor klijentima kada je osiguranje u pitanju.

Prvi smo osiguravatelj u Hrvatskoj koji posjeduje certifikat sustava upravljanja kvalitetom prema međunarodnoj normi ISO 9001:2015 za životna i imovinska osiguranja renomirane kuće Lloyd's Register Quality Assurance, kojim potvrđujemo opredjeljenje za razumijevanje i ispunjavanje zahtjeva kupaca, poboljšavanje kvalitete proizvoda i usluga, zadovoljstvo zaposlenika i poslovnih partnera, jačanje liderske pozicije na nacionalnom i regionalnom tržištu.

Partner smo zajednice u kojoj djelujemo te smo, samo u 2017. godini, sponzorstvima i donacijama podržali više od 250 projekata iz područja kulture, zdravlja, sporta i obrazovanja.

Upravljanje karijerom

Mogućnost kreiranja inovativnih rješenja u poticajnom radnom okruženju, razvoj karijere uz ulaganje u razvoj kompetencija i vještina, potvrđuje da znamo gdje leži naša snaga - u našim zaposlenicima. Kontinuirano otvaramo prilike za zapošljavanje na atraktivnim pozicijama, stoga motivirani, odgovorni i obrazovani, agilni i na rezultate orijentirani pojedinci pozvani su da nam se jave na jedan od aktivnih natječaja ili na www.crosig.hr

Više informacija o karijeri u Croatia osiguranju možete pročitati ovdje.

S poštovanjem,
osigurala Croatia.

 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more. Also here you can find Terms of Use.