Share
Tweet
Share

BAUERFEIND d.o.o. za trgovinu, marketing, zastupstva, uvoz-izvoz

O NAMA

Bauerfeind d.o.o djeluje kao zastupnik i distributer proizvoda tridesetak svjetskih poznatih dobavljača, a kao ugovorni isporučitelj pomagala HZZO-a, tvrtka osigurava opskrbu zdravstvenog sektora grupama pomagala i to ortopedsko-rehabilitacijskih pomagala, protetičkih pomagala, fleboloških pomagala, antidekutabilnih pomagala, pulmoloških pomagala, pomagala za kontrolu dijabetesa, pomagala za inkontinenciju, pokrivala za rane i kirurškim potrošnim materijalom.

U nastojanju da svoje proizvode i usluge učinimo krajnje pristupačnim širokom krugu korisnika i osiguramo im odgovarajuću stručnu savjetodavnu podršku, u Hrvatskoj i u susjednim zemljama regije uspostavili smo široku mrežu od 30 specijaliziranih trgovina medicinskih proizvoda. Sa sjedištem u zagrebačkom naselju Blato, tvrtka posluje s profesionalnom vizijom koja se očituje kroz moto «Pokret je život», dočaravajući time važnost kretanja tijekom trajanja ljudskoga vijeka. Uz to, sa 17 poslovnica diljem Hrvatske posjedujemo razvijenu mrežu distribucije i logistike te smo u stalnoj suradnji s liječnicima, magistrama farmacije i najboljim hrvatskim specijalistima.

Značajan segment naše djelatnosti predstavlja proizvodnja ortopedskih pomagala, prvenstveno proteza za ruke i noge, ortoza za djecu i odrasle te ortopedske obuće i uložaka izrađenih prema individualnom otisku. Izrađujemo ih u vlastitim radionicama uz korištenje najsuvremenijih metoda izmjere i proizvodnih tehnika, a materijalnu osnovu čine upravo proizvodi Bauerfeind AG. Kvalitetnom zbrinjavanju korisnika doprinosi i vrhunska educiranost ortopedskih tehničara školovanih u inozemstvu.

Bauerfeindove terapijske ortoze i steznici već dugi niz godina predstavljaju standard medicinskog zbrinjavanja i vidno doprinose procesu ozdravljenja nakon ozljeda, koriste se preventivno pri pojavi degenerativnih procesa te postoperativno, u cilju brže rehabilitacije i mobilizacije. Njegujući tradiciju staru osam desetljeća, Bauerfeind opskrbljuje tržište širokim asortimanom kompresivnih čarapa objedinjenih u robnoj marki VenoTrain namijenjenih sistematskom zbrinjavanju venske cirkulacije i limfedema.

Područje našeg rada pokriva i Arkray, uporišna točka našeg dijabetes programa, a radi se o potpuno automatiziranim uređajima za samokontrolu razine glukoze u krvi koji oboljelima od dijabetesa omogućuju precizno, jednostavno i da, koliko je god moguće, bezbolno kontroliraju razinu glukoze u krvi.

Naša ponuda pokriva i proizvode za inkontinenciju koji omogućuju kompletno zbrinjavanje tegoba s kontrolom mokraćnog sustava mjehura svih oblika i intenziteta. Novi ulošci i pelene različitih veličina i kapaciteta upijanja djelotvoran su odgovor rastućim potrebama odraslih osoba i djece za tom vrstom pomagala. Ponudu dopunjavaju kondom-urinarni sistemi, urinske vrećice i kateteri te Instillagel, jedinstveni gel za kateterizaciju i dezinfekciju s anestetičkim djelovanjem.

Što se tiče našeg programa pomagala za hod, štake, štapovi, hodalice i rolatori izrazito su kvalitetni i pristupačni cijenom kako bi korisnicima osigurali veću pokretljivost i olakšali im dnevne aktivnosti. Nama je važno opskrbiti korisnika pomagalom čija su kvaliteta i način uporabe primjereni njegovoj dijagnozi i stupnju aktivnosti te na taj način maksimalno želimo udovoljiti njegovim potrebama za mobilnošću. Osim standardnih, aktivnih i elektromotornih kolica, u ponudi imamo i invalidska kolica specijalne izvedbe te antidekubitalne jastuke i madrace.

Važno je istaknuti i rehabilitacijska pomagala za djecu obzirom na to da je iznimno važno osigurati djetetu odgovarajuća ergonomski oblikovana kolica s posebnom prilagodbom koja će rasti zajedno s njim. Ponudu tako dopunjuju specijalne hodalice osmišljene kako bi korisnicima pomogle u svladavanju početnih faza tehnike hoda i omogućile im da hodaju bez tuđe pomoći u slučajevima kada uslijed fiziološko-neuroloških poremećaja ne mogu hodati samostalno.

Također, pri zbrinjavanju slabo pokretnih osoba važno je imati toaletna kolica i stolce, toaletna povišenja, kupaonska pomagala, pomagala za uspinjanje stepenicama te medicinski krevet, pa u našem poslovanju opremamo i domove osoba s invaliditetom.

Naš asortiman medicinskih proizvoda zaokružuje ponuda pomagala tvrtke DeVilbiss Healtcare, vodećeg svjetskog proizvođača medicinskih proizvoda namijenjenih terapiji dišnih putova. Svojom se pouzdanošću i trajnošću izdvajaju koncentratori kisika i inhalatori te lagani aspiratori prilagođeni aktivnom načinu života svojih korisnika.

Profesionalna vizija tvrtke BAUERFEIND d.o.o. očituje se kroz moto \"Pokret je život\" dočaravajući time važnost kretanja tijekom ljudskog života. U daljnjem radu planira se nastaviti s razvojem i proizvodnjom inovativnih medicinskih pomagala koja zadovoljavaju najstrože zahtjeve i koja će opravdati moto s kojim već dugi niz godina tvrtka jamči kvalitetnu podršku svima koji imaju problema s mobilnošću, a konačni cilj je osigurati kvalitetnu skrb za bolesnike kroz visoko kvalitetne proizvode, stručno savjetovanje i sveobuhvatne usluge.

Misija tvrtke BAUERFEIND d.o.o. je proizvoditi širok raspon proizvoda prikladnih, iskoristivih i korisnih od samoga rođenja do starosti, na jednome mjestu proizvoditi za čitavu obitelj te obuhvatiti skupinu mladih i starih, aktivnih i manje aktivnih te djece, sportaša i poslovnih ljudi kako bi u bilo kojem trenutku mogli ponuditi proizvode za svakog i za svaku životnu fazu.

Ukoliko nemamo otvorenih radnih pozicija, slobodno nam se javite s molbom i motivacijskim pismom na hrm@bauerfeind.hr ili putem linka.

BAUERFEIND.HR

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.