Share
Tweet
Share

UNCONDITIONAL d.o.o.

UNCONDITI♥NAL

Adresa: Radnička cesta 177, 10 000 Zagreb

Webshop: www.zoocity.hr

Web: www.u1974.com

LinkedIn: www.linkedin.com/company/unconditional-doo

Instagram: https://www.instagram.com/zoocity.hr/

 

UNCONDITI♥NAL d.o.o. čini brigu za ljubimce bezbrižnom od 1974. godine. Uz Hrvatsku poslujemo u Srbiji i Sloveniji, a naš tim broji više od 280 kolegica i kolega koji svakodnevno svojom posvećenošću i angažmanom grade dugoročnu, zdravu priču. Od 1994. godine aktivni smo u distribuciji hrane i opreme za kućne ljubimce, 2006. godine proširili smo svoje poslovanje i otvorili tvrtku u Beogradu, no tu nismo stali već smo 2018. godine pokrenuli veleprodaju u Sloveniji.

Naša su vizija i misija uzvratiti ljubimcima bezuvjetnu ljubav beskompromisnom brigom kroz pomno birane proizvode i konstantnu edukaciju zaposlenika. Samo na taj način možemo pružiti najkorisnije savjete te dizajn usluga koje brigu za ljubimce čine bezbrižnom.

Potičemo i nagrađujemo želju za kontinuiranim učenjem i razvojem. Kao poslodavac nastojimo našim ljudima pružiti priliku da iskoriste svoj puni potencijal kako bismo zajedno postigli još bolje rezultate.

Akvizicijom maloprodajnog lanca ZOOCITY 2012. integrirali smo maloprodaju u svoj distribucijski portfelj i ostvarili želju da ponovo stupimo u izravan kontakt s krajnjim kupcima. ZOOCITY danas broji 29 poslovnica u kojima kupci mogu pronaći sve potrebno za svoje ljubimce: premium proizvode i najbolju uslugu educiranog osoblja te profesionalnih veterinara. Osim u ZOOCITY poslovnicama, naši kupci mogu kupovati izravno u našem webshopu: www.zoocity.hr

U UNCONDITIONAL-u smo posvećeni zajedničkoj izgradnji dugoročne priče. Cijenimo timski rad i strastven pristup poslu. Cijenimo doprinos svakog zaposlenika – bilo da si prodajni savjetnik u nekoj od naših poslovnica ili računovođa koji pazi da svi brojevi budu na mjestu. Svaki zaposlenik je pokretačka snaga u ostvarenju naše misije: omogućiti što većem broju ljudi da pruže najbolju moguću skrb životinjama.

 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.