Share
Tweet
Share
Send to friend

Odgovaraju li poslodavci na sve zaprimljene prijave kandidata za posao?

Kako nedostatak povratne informacije utječe na naše mišljenje o tvrtki koja je objavila oglas i bismo li prijateljima savjetovali da se ne prijavljuju na buduće natječaje tog poslodavca?

Odgovaraju li poslodavci na sve zaprimljene prijave kandidata za posao?

Proces traženja novog posla, koji uključuje pretragu otvorenih radnih mjesta, pisanje i slanje životopisa i molbe te čekanje na konačni odgovor poslodavca kojim doznajemo našu sudbinu, spadaju među najstresnija iskustva u karijeri svake zaposlene osobe. Nažalost, s vremena na vrijeme, to iskustvo zbog neodgovornosti ili zaboravnosti poslodavca zna biti i nezgodnije no što je potrebno. 

Izostanak povratne informacije na našu prijavu, bilo da je ona pozitivna ili negativna, spada u kategoriju situacija koje pošto-poto želimo izbjeći. 

Međutim, našim željama usprkos, činjenica je da ponekad poslodavci zbog nedostatka vremena, nenamjernog previda ili manjka brige ne odgovaraju na svaku primljenu prijavu za radno mjesto koje oglašavaju. 

Kako bismo doznali koliko često se to događa i kakve to posljedice ostavlja na naše mišljenje o tom poslodavcu, MojPosao provodi istraživanje ''Odgovaranje poslodavaca na prijave kandidata''.

Ispunjavanjem ANKETE pomozite nam doći do konkretnijih saznanja o navedenoj temi.

 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.