Share
Tweet
Share
Send to friend

Zbog čega radnici napuštaju poslodavce?

Pandemija COVID-19 omogućila je radnicima da preispitaju svoju karijeru, radne uvjete i dugoročne ciljeve. I pronalaskom novog poslodavca naprave zaokret u karijeri!

Zbog čega radnici napuštaju poslodavce?

The Great Resignation ili kako ga još zovu The Big Quit trend je među zaposlenicima koji dobrovoljno napuštaju svoja radna mjesta kako bi pronašli svoje mjesto ‘pod suncem’.

Pandemija COVID-19 omogućila je radnicima da preispitaju svoju karijeru, radne uvjete i dugoročne ciljeve. Dok su mnogi poslodavci pokušavali zaposlenike vratiti u urede, radnici su željeli slobodu rada od kuće koja im je dana tijekom pandemije. S radom na daljinu došla je i fleksibilnost u radu, a mnogi radnici, osobito u mlađim skupinama, žele ostvariti bolju ravnotežu između posla i života te, kako bi to postigli, daju otkaz i mijenjaju poslodavca.

Jeste li i vi u posljednjih godinu dana primijetili povećanu stopu odlazaka zaposlenika? Ako jeste, zbog kojih razloga su vaši (nekadašnji) radnici odlučili sreću potražiti negdje drugdje?

Podijelite s nama vaša iskustva u istraživanju The Great resignation portala MojPosao. 

 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.