Share
Tweet
Share
Send to friend

Jeste li ikad odradili sezonu?

Podijelite vaša iskustva u MojPosao istraživanju o sezonskom zapošljavanju!

Jeste li ikad odradili sezonu?

Nakon što su prošle godine zbog rigoroznih mjera usmjerenih na sprječavanje širenja koronavirusa, a koje su propisno ograničile njihove aktivnosti na tržištu rada, sa sezonskim zapošljavanjem krenuli podosta kasno, većina tek u svibnju, domaći poslodavci odlučili su kako ove godine neće gubiti vrijeme.

Potvrđuje to i njihov interes za sudjelovanjem na sajmu sezonskih poslova Sezonac.hr.

Naime, dok je lani na sajmu sudjelovalo 25 poslodavaca sa 120 natječaja za posao, na ovogodišnjem sezoncu se predstavlja čak 38 uspješnih tvrtki, pretežno velikih trgovačkih lanaca i hotelskih kuća, s gotovo 200 raznovrsnih oglasa za posao!

Međutim, kako točno izgleda rad u sezoni i što on podrazumijeva? U kojoj fazi naše karijere, odnosno života, se najčešće odlučujemo 'odraditi sezonu' i što nam je najvažnije kod odabira sezonskog posla? Koje su prednosti, a koji nedostaci takvog oblika zapošljavanja? I za koju se plaću ‘isplati’ raditi tijekom turističke sezone?

Sudjelujte u MojPosao istraživanju o sezonskom zapošljavanju, podijelite s nama vaša iskustva i pomozite nam otkriti odgovor na pitanje – Kako doista izgleda rad u sezoni u Hrvatskoj?

 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.