Share
Tweet
Share
Send to friend

Koliko ste zadovoljni svojim poslom?

Pokrenuli smo Nacionalno istraživanje zadovoljstva zaposlenika u kojem mogu sudjelovati baš svi, bez obzira u kojoj tvrtki rade.

Koliko ste zadovoljni svojim poslom?

Često slušamo o tome koliko je dobro i lijepo raditi u dm-u, Rimcu, Infinumu, Degordianu,... ali, ne radimo svi u takvim tvrtkama. Iako, kada pogledamo vijesti domaćeg gospodarstva, članci su prepuni hvalospjeva o pojedinim tvrtkama. Je li moguće raditi u tvrtki koja nije medijski eksponirana i svejedno biti zadovoljan? 

Mi na portalu MojPosao vjerujemo da ima još zaposlenika koji su zadovoljni, barem određenim aspektom posla. Također vjerujemo da dok se neke stvari glasno ne kažu, neće biti niti napretka. Što se češće javno priča o stvarima kao što su preniske plaće ili prekovremeni rad, to su veće šanse da se to promijeni.

Gore nabrojane tvrtke stvarno jesu dobre i njihovi zaposlenici stvarno jesu zadovoljni, međutim, što je s nama ostalima? Imamo li mi priliku da kažemo koliko smo i s čime zadovoljni ili možda nezadovoljni?

Jesu li Vas ikad pitali koliko ste zadovoljni svojim radnim mjestom?

Sada imate priliku iskazati svoje (ne)zadovoljstvo, jer smo pokrenuli Nacionalno istraživanje zadovoljstva zaposlenika u kojem mogu sudjelovati baš svi, bez obzira u kojoj tvrtki rade. I bez brige, ne pitamo vas u kojoj ste to tvrtki, samo nas zanima - kako ste?

Sudjelujte u istraživanju i pomozite nam otkriti stvarno stanje zadovoljstva zaposlenika!

 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.