Share
Tweet
Share
Send to friend

Je li stres postao sastavni dio naših radnih okolina?

Sudjelujte u najnovijem MojPosao istraživanju o stresu na poslu.

Je li stres postao sastavni dio naših radnih okolina?


Nazivaju ga ‘tihim ubojicom’. Bilo da o njemu pričamo u tom crnom, najdoslovnijem mogućem kontekstu ili ga pak zamišljamo kao simboličnog napadača na našu kreativnost, slobodu ili zadovoljstvo psolom, potajice se zavlači u naše živote i radne okoline, postepeno preuzimajući kontrolu. I njegove strahovlade teško se riješiti. 

Pričamo, dakako, o stresu i svim njegovim negativnim učincima na naš privatni život. I karijeru.

Prema Zakonu o zaštiti na radu stres na radnom mjestu su zdravstvene i psihičke promjene koje su posljedica akumulirajućeg utjecaja stresora na radnom mjestu kroz dulje vrijeme, a očituju se kao fiziološke, emocionalne i kognitivne reakcije te kao promjene ponašanja radnika.

No, koji sve čimbenici, odnosno stresori izazivaju nastanak veće ili manje količine stresa koja u najtežim slučajevima zna rezultirati 'burnoutom', odnosno sagorijevanjem radnika?

Odgovor na ovo, ali i mnoga druga pitanja povezana sa stresom u radnim okolinama, ponudit će MojPosao Istraživanje o stresu na poslu.

Sudjelujte u istraživanju i otkrijte nam što vas sve stresira na poslu!

 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.