Share
Tweet
Share
Send to friend

Razmišljaš o poslu 'u sezoni'? Tommy nudi rješenje!

Osim što 'zna što voliš', trgovački lanac Tommy zapošljava na više različitih pozicija i nudi odlične uvjete!

Razmišljaš o poslu 'u sezoni'? Tommy nudi rješenje!

Vodeći se geslom "zadovoljan djelatnik = zadovoljan kupac", kao primaran cilj u poslovanju trgovačkog lanca Tommy oduvijek je, prije svega, bilo zadovoljstvo njihovih kupaca i zaposlenika.

Danas, kao jedan od najpoželjnijih poslodavaca na tržištu, broje preko 4300 zaposlenika, a svoj odličan tim žele dodatno osnažiti. Kako bi u tome uspjeli, Tommy i ove godine sudjeluje na sajmu poslova u turizmu i sezoni Sezonac.hr i nudi široku paletu različitih poslovnih prilika

Više su nam otkrili u kraćem razgovoru prije početka sajma.

Sudjelujete i ove godine na Sezonac.hr sajmu poslova u turizmu i sezoni. Kakva su vaša iskustva sa sezonskim radnicima te što ih privlači za rad u Tommyju?

Sajam poslova u turizmu i sezoni Sezonac.hr se pokazao kao odličan način pronalaska sezonskih radnika zbog čega smo se i ove godine odlučili na izlaganje. S obzirom na povećanje obujma posla tijekom sezonskih mjeseci, u tom periodu smo u potrazi za dodatnom radnom snagom. Vjerujemo da radni uvjeti inicijalno privuku sezonske radnike za prijavu, ali sama radna atmosfera i kolege su ti koji ih zadrže. Posebno se ponosimo činjenicom da dio sezonskih radnika nastavlja s radom i nakon završetka sezone, što samo po sebi govori o njihovom zadovoljstvu.

Za koje radne pozicije se sezonski radnici mogu prijaviti preko sajma Sezonac.hr te koje kvalifikacije očekujete? Postoji li mogućnost zapošljavanja uz dodatne edukacije?

Trenutno smo u potrazi za radnicima različitog profila u sektorima maloprodaje te logistike i distribucije. Unutar maloprodaje imamo potrebe za prodavačima, mesarima, skladištarima, čistačicama, radnicima na posebnim odjelima poput gastro odjela i odjela ribarnice, dok u logistici i distribuciji tražimo skladišne radnike, pomoćne radnike u skladištu i vozače viličara. Zainteresirani mogu pronaći sve detaljne informacije o radnim mjestima na našem virtualnom štandu te na službenim web stranicama Društva. Od svih naših radnika očekujemo visoku razinu odgovornosti i međusobnog poštovanja te ono najvažnije, motivaciju za radom. Prijavu mogu poslati svi zainteresirani, neovisno o prethodnom radnom iskustvu. Kada je u pitanju dodatna edukacija, primjerice za rad u prodavaonici, novi prodavači prolaze sistematiziran program obuke na svim odjelima unutar prodavaonice. Također, naglasili bismo i raspoloživost internih trenera koji ovisno o potrebi sudjeluju u obuci.

Koje radne benefite nudite sezonskim radnicima?

Zasigurno su stimulativna primanja jedan od benefita kojeg nudimo našim radnicima. Uz konkurentnu osnovnu plaću, kroz sustav nagrađivanja sezonski radnici mogu ostvariti dodatnu zaradu. Nadalje, onim radnicima koji se prijave za rad izvan svog mjesta prebivališta ili uobičajenog boravka osiguravamo kvalitetan smještaj, kao i naknadu za odvojen život. Istaknuli bismo i mogućnost produljenja ugovora ili zasnivanja radnog odnosa na neodređeno vrijeme. Zaposlenje u jednom od najvećih hrvatskih trgovačkih lanaca i vodećem na jadranskoj obali pruža jedinstvenu mogućnost savladavanja novih znanja i vještina, a rad u poticajnoj radnoj okolini osigurava osobni rast i razvoj. 

Možete li nam malo pobliže objasniti kako izgledaju vaši selekcijski procesi? 

Prilikom predselekcije provjeravamo sadržava li prijava kandidata sve potrebne informacije kao što su točno napisani osobni podaci, podaci o školovanju te prethodnom radnom iskustvu ukoliko ga kandidat ima. Tijekom samog razgovora baziramo se na samoprezentaciji kandidata te znanju i vještinama koje posjeduje. Prethodno radno iskustvo na istom ili sličnom radnom mjestu za koje se prijavljuje nije uvjet za odabir kandidata, već cjelokupan dojam s razgovora.

Imaju li sezonski radnici mogućnost ostanka za stalno te na kojim lokacijama?

Nakon završetka dogovorenog perioda rada tijekom sezone, ukoliko postoji obostrano zadovoljstvo i interes, zainteresiranim radnicima nudimo mogućnost produljenja ugovora ili zasnivanja radnog odnosa na neodređeno vrijeme. Osim nastavka suradnje, motivirani radnici imaju priliku za napredovanjem unutar Tommy društva kroz razne interne natječaje. 

Biste li voljeli nešto posebno istaknuti za kraj intervjua? Nešto što biste htjeli da ostane zapamćeno kod potencijalnih kandidata?

Posebno bismo istaknuli brojna pozitivna iskustva sezonskih radnika koji se rado odazivaju na naše pozive za ponovnim zapošljavanjem. Još jednom, ovim putem pozivamo sve zainteresirane da se jave zamolbom na e-mail adresu posao@tommy.hr, ili putem pošte na adresu: Tommy d.o.o., Služba ljudskih resursa, Domovinskog rata 93, 21 000 Split.  

 

 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.