Share
Tweet
Share
Send to friend

Best Solutions - Nudimo cjelogodišnji rad, odlične radne uvjete i brzi razvoj karijere

Pravi je čas da posjetiš Sezonac.hr i nadolazeću sezonu dočekaš s 'poslom u džepu'.

Best Hospitality Solutions je hrvatski menadžment brend koji upravlja hotelima u regiji.
 
Njihova snaga je vidljiva u brzini i efiktivnosti u radu, kvalitetnim članovima tima, korektnim odnosima i dugoročnom promišljanju. Odlična su kombinacija iskusnih profesionalaca i mladih snaga, koji zajedno rade u ugodnom radnom okruženju i postižu vrhunske poslovne rezultate.
 
I ove godine su u potrazi za radnicima putem online sajma poslova Sezonac.hr, a njihov štand krije čitav niz odličnih poslovnih prilika.
 
Koje pozicije kanite popuniti oglasima na sajmu te koje kvalifikacije očekujete od zainteresiranih kandidata?
 
Drago nam je da smo i ove godine sudionici online sajma poslova Sezonac.hr. Planiramo popuniti klasična radna mjesta u hotelijerstvu i to u području smještaja, hrane i pića te naravno održavanja i wellnessa. 
 
Očekujemo od kandidata iskrenu želju da nadmaše očekivanja gostiju, proaktivnost i korektnost. Profesionalno iskustvo nam je sekundarni kriterij, jer ćemo ih kroz sustav mentorstva vrlo brzo naučiti procesima u našim hotelima. 
 
Koje su posebnosti rada / benefiti koje nudite za radnike u sezoni, koje su mogućnosti za razvoj vještina i karijere te mogu li se na natječaje prijaviti kandidati bez iskustva?
 
Naši zaposlenici na sezoni imaju nekoliko ključnih benefita: 
 
  • mogućnost cijelogodišnjeg rada (u našim kontinentalnim hotelima i hotelima naših partnera)
  • smještaj i prehranu
  • konkurentne radne uvjete
  • mogućnost brzog razvoja unutar kompanije
 
Naš sustav krasi mentorski pristup radu s ljudima i svi oni željni razvoja karijere mogu pronaći svoj put u našoj kompaniji. Iznimno cijenimo kandidate bez iskustva, ali koji imaju pozitivne stavove i radni elan. Njima pružamo mentorstvo od prvog dana u želji da isti postanu što prije aktivni dio našeg tima. Poznati smo upravo po radu s mladim kadrovima kojima pružamo šansu da se etabliraju u hotelskom poslovanju. 
 
Provodite i istraživanje zadovoljstva zaposlenika, možete li izdvojiti neku izjavu / iskustvo sezonskih zaposlenika?
 
Svake godine istražujemo zadovoljstvo zaposlenika, posebice kroz institut izlaznog intervjua. Na našem profilu na sajmu Sezonac.hr zainteresirani mogu pročitati neke od recenzija naših zaposlenika. U pravilu većina naših zaposlenika ističe atmosferu, korektan odnos i mogućnost učenja uz mentore na terenu. 
 
Biste li voljeli nešto posebno istaknuti za kraj intervjua? Nešto što biste htjeli da ostane zapamćeno kod kandidata?
 
Naša temeljna prednost je što imamo znanja velikih sustava, a djelujemo kao mali, agilni sustav. To je prilika za svih da dobiju potrebna znanja u manjem okruženju i da razviju svoju karijeru brže nego u velikim sustavima.
 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.