Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Supervizor razvoja proizvodnje sa znanjem njemačkog jezika (m/ž)

Slavonski Brod

Rok prijave:

  • Electus DGS d.o.o.

Electus DGS d.o.o. vodeća je agencija za zapošljavanje u Hrvatskoj. Za našeg klijenta, vodeću austrijsku tvrtku u području tekstilne proizvodnje, s uspješnim poslovanjem od 1919.g., tražimo odgovornu osobu za rad na poziciji:

Supervizor razvoja proizvodnje sa znanjem njemačkog jezika (m/ž)

(Slavonski Brod)

O tvrtki i radnom mjestu:

Vodeća austrijska tvrtka u području tekstilne proizvodnje te izrade proizvoda u kategoriji zaštite (konopi i remenje za spuštanje osoba s visine, vatrogasna crijeva, remenje za učvršćivanje tereta u prijevozu, tekstil za autoindustriju, zračni jastuci..) otvara pogon u Slavonskom Brodu. Pogon je u završnim fazama uređenja, a slike i točna adresa bit će prezentirani zainteresiranim kandidatima. Planirani početak proizvodnje je u rujnu 2024. godine.

Supervizor će po zapošljavanju imati organiziranu edukaciju u austrijskoj središnjoj proizvodnji u trajanju 6 tjedana. Pri tome su naravno plaćeni svi troškovi prijevoza i smještaja, a u Austriji će se boraviti 4 dana u tjednu. Završetkom edukacije, supervizor će imati glavnu ulogu u zapošljavanju prvih radnika u tekstilnoj proizvodnji te time i pokretanju proizvodnje u Slavonskom Brodu. Proizvodnja može krenuti s 3-4 radnika, a cilj će biti zapošljavanje 10-tak radnika ove godine. Dugoročno se planira širenje i rast broja zaposlenih u pogonu.

Edukacija i komunikacija s kolegama iz Austrije moguća je isključivo na njemačkom jeziku, stoga je nužna mogućnost komunikacije i sporazumijevanja.

U cijelom procesu razvoja proizvodnje u Slavonskom Brodu, supervizor će imati redovitu podršku kolega iz Austrije koji će svakog tjedna dolaziti na lokaciju.

Po pokretanju proizvodnje, glavne odgovornosti Supervizora uključivati će:

  • nadzor proizvodnje, postavljanje procedura i proizvodnih procesa
  • vođenje radnika u proizvodnji, raspodjelu zadataka, edukaciju i praćenje radnog učinka
  • planiranje proizvodnje u dogovoru s glavnim voditeljem iz Austrije, odabir proizvoda, utvrđivanje rasporeda
  • promicanje sigurnosti u radu i pridržavanje pravila zaštite na radu
  • nadzor kvalitete proizvoda
  • praćenje rada opreme, redovitih servisa te nabave materijala
  • izvještavanje nadređenih o performansama proizvodnje, troškovima, kvaliteti i efikasnosti

Idealni kandidat/kandidatkinja za ovu poziciju posjeduje:

  • obrazovanje tekstilno-tehnološkog ili drugog tehničkog usmjerenja, ali nije uvjet u slučaju relevantnog iskustva
  • nužno je prethodno iskustvo u proizvodnji (iskustvo na pozicijama poput tehnologa, inženjera u proizvodnji, planera proizvodnje, voditelja smjene, voditelja proizvodnje…)
  • potrebno je iskustvo u provođenju procesa zapošljavanja radnika u proizvodnji, njihove edukacije, organizacije rada te rješavanja poteškoća i konflikata
  • iskustvo u planiranju procesa te praćenju efikasnosti proizvodnog pogona, količine i kvalitete proizvoda

Radno mjesto nudi:

  • ugovor na neodređeno sklopljen direktno s tvrtkom
  • službeni automobil na korištenje 0/24h
  • priliku za osobni i profesionalni razvoj, plaćene edukacije i mentora u radu
  • bonuse za radnu učinkovitost
  • rad u tvrtki s više od 100 godina uspješnog poslovanja

Selekcijski postupak:

Electus DGS kao agencija za zapošljavanje provodi prve razgovore sa kandidatima dok će idući krug razgovora uključivati video razgovor na njemačkom jeziku s nadređenima iz Austrije. U finalnom odabiru kandidata, bit će organiziran razgovor uživo u Austriji uz posjet središnjoj tvornici. Svi troškovi bit će plaćeni od strane tvrtke.

Zainteresirani kandidati koji odgovaraju kriterijima radnog mjesta bit će upoznati s detaljima tvrtke te fotografijama proizvodnog pogona u Slavonskom Brodu.

Molimo Vas da se na natječaj prijavite slanjem svog životopisa te popunjavanjem upitnika na linku za prijavu. Životopis možete poslati na hrvatskom ili engleskom jeziku, a kandidati koji prođu u uži krug bit će zamoljeni da pripreme životopis i na njemačkom jeziku. Ako već imate spreman životopis na njemačkom jeziku, slobodno ga priložite.

U slučaju poteškoća sa slanjem prijave, slobodno nam se obratite na e-mail adresu zivotopis@electus.hr.

Započni prijavu
Spremi oglas Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Proizvodnja i zanatske usluge iznosi 829,61 EUR (6.250,69 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.