Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Viši stručni suradnik - voditelj projekta (m/ž)

Ovaj oglas omogućio je PosLovac. Tvoj lovac na posao!

Zmijavci

Rok prijave:

  • OPĆINA ZMIJAVCI

Opis posla

Traži se viši stručni suradnik – voditelj projekta „Zaželi kvalitetu života u Zmijavcima – faza III“.

Provedba projekta, preveniranje poteškoća, ispunjavanje obveza partnera, zaposlenika i projektnog tima, komunikacija s partnerima, zaposlenim ženama i ciljanim skupinama, izrada zahtjeva za nadoknadom sredstava i izvještavanje.

Opći uvjeti za prijam u službu:
- punoljetnost
- hrvatsko državljanstvo
- zdravstvena sposobnost za obavljanje poslova radnog mjesta na koje se osoba prima.

Posebni uvjeti za prijam u službu:
- VSS
- najmanje jedna (1) godina radnog iskustva na odgovarajućim poslovima
- poznavanje rada na računalu
- posjedovanje vozačke dozvole B kategorije
- položen državni stručni ispit

Na oglas se pod jednakim uvjetima mogu javiti osobe oba spola. Svojom prijavom na oglas kandidati daju svoju privolu da se njihovi podaci javno objave na web stranici www.zmijavci.hr i oglasnoj ploči Općine Zmijavci. U službu ne može biti primljena osoba za čiji prijam postoje zapreke iz članaka 15. i 16. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi (”Narodne novine” broj 86/08, 61/11 , 04/18 i 112/19).

Uz pisanu prijavu kandidati su dužni priložiti:
- životopis
- dokaz o hrvatskom državljanstvu (preslika domovnice ili osobne iskaznice)
- preslika diplome
- preslika vozačke dozvole
- potvrda HZMO-a o podacima evidentiranim u evidencijama HZMO-a
- potvrda o vođenju u evidenciji HZZ-a
- uvjerenje nadležnog tijela da se protiv kandidata ne vodi kazneni postupak i da nije osuđivan za kaznena djela iz članka 15. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi (u izvorniku, ne stariji od 6 mjeseci)
- vlastoručno potpisanu izjavu da ne postoje zapreke za prijam u službu iz članka 16. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi

Uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti dostavlja izabrani kandidat po obavijesti o izboru, a prije donošenje rješenja o prijmu u službu.

Kandidati koji ostvaruju pravo prednosti pri zapošljavanju, dužni su u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo i imaju prednost u odnosu na sve ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima.

Kandidat koji se u prijavi pozove na to pravo obvezan je priložiti odgovarajuće isprave kao dokaz o statusu te druge dokaze sukladno posebnom zakonu kojim je uređeno to pravo. Pod jednakim uvjetima podrazumijeva se da ako na kraju provedenog pismenog testiranja kandidata i provedenog intervjua s istima, kandidati koji su po rang listi ostvarili najveći i isti broj ukupnih bodova, prednost prilikom zapošljavanja ima onaj kandidat koji se u svojoj prijavi pozvao na to pravo i isto dokazao priloženim dokazima.

Dokazi potrebni za ostvarivanje prava prednosti pri zapošljavanju na temelju odredbi Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji navedeni su na internetskoj stranici Ministarstva hrvatskih branitelja: https://branitelji.gov.hr/zaposljavanje-843/843.

Osoba koja ima potrebno radno iskustvo na odgovarajućim poslovima, a nema položen državni stručni ispit, može biti primljena u službu, pod uvjetom da državni stručni ispit položi u roku od jedne godine od dana prijma u službu.

Osoba koja nije podnijela pravodobnu i urednu prijavu ili ne ispunjava formalne uvjete iz oglasa, ne smatra se kandidatom prijavljenim na oglas.

Postupak provedbe Oglasa obuhvaća obveznu provjeru znanja i sposobnosti koja će se provesti putem pisanog testiranja i intervjua. Na prethodnu provjeru znanja i sposobnosti moći će pristupiti samo kandidati koji ispunjavaju formalne uvjete iz Oglasa, a na intervju samo kandidati koji su ostvarili najmanje 50% bodova iz svakog pravnog područja provjere na pisanom testiranju.

Ako kandidat ne pristupi prethodnoj provjeri znanja, smatra se da je povukao prijavu na Oglas.

Na web-stranici Općine Zmijavci, www.zmijavci.hr bit će naveden opis poslova i podaci o plaći, način obavljanja prethodne provjere znanja i sposobnosti kandidata i iz kojeg područja, te pravni izvori za pripremanje kandidata za tu provjeru. Na istoj web-stranici, te na oglasnoj ploči Općine Zmijavci, objavit će se vrijeme održavanja prethodne provjere znanja i sposobnosti kandidata, najmanje pet dana prije održavanja provjere.

Prijave s dokazima o ispunjavanju traženih uvjeta dostavljaju se u roku od 8 (osam) dana od objave ovog Oglasa na oglasnoj ploči Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Imotski, osobno na adresu: Općina Zmijavci, Domovinskog rata 161, 21266 Zmijavci s naznakom "Oglas za voditelja projekta Zaželi kvalitetu života u Zmijavcima – faza III“.

O rezultatima oglasa kandidati će biti obaviješteni u zakonskom roku.

Nakon raspisanog oglasa ne mora se izvršiti izbor te se u tom slučaju dono
si odluka o poništenju oglasa.

Ostale informacije

Kategorije:

IT, telekomunikacije

Preporučene Edukacije

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    IT, telekomunikacije iznosi 1.328,03 EUR (10.006,04 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.