Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Čistač / čistačica - spremač / spremačica

Ovaj oglas omogućio je PosLovac. Tvoj lovac na posao!

Crni Lug

Rok prijave:

  • JAVNA USTANOVA NACIONALNI PARK RISNJAK

Opis posla

Na temelju članka 24. Temeljnog kolektivnog ugovora za službenike i namještenike u javnim službama (NN 29/2024), na temelju članka 21. Statuta JU „Nacionalni park Risnjak“ (KLASA: 612-07/14-01/08, URBROJ: 2170/1-52-01-01-14-1 od 04.11.2014.), ravnatelj JU „Nacionalni park Risnjak“ donio je Odluku (KLASA: 112-12/24-01/04, URBROJ: 2170-6-2-01-24-02 od 20.03.2024.) kojom se raspisuje natječaj za prijam u radni odnos za sljedeće radno mjesto:

Čistač / čistačica - spremač / spremačica - 1 izvršitelj, zapošljavanje na određeno vrijeme (zbog zamjene privremeno nenazočnog radnika).

Opis poslova:
- obavlja poslove čišćenja unutarnjih i vanjskih prostora nacionalnog parka
- brine o čistoći i urednosti sanitarnih čvorova

Uvjeti koje moraju ispunjavati kandidati su:
- niža stručna sprema ili osnovna škola

Ugovor o radu sklapa se s izabranim kandidatom na određeno (zbog zamjene privremeno nenazočnog radnika) puno radno vrijeme, a probni rad je 1 mjesec.

Prijavu je potrebno vlastoručno potpisati.

Uz prijavu kandidati trebaju priložiti:
- životopis
- dokaz o stečenoj stručnoj spremi (preslik svjedodžbe)
- preslik osobne iskaznice
- preslik domovnice
- potvrda o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje o radnom stažu (elektronički zapis ili potvrda o podacima evidentiranim u bazi podataka Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje iz koje je razvidan poslodavac, trajanje staža osiguranja, stvarna i potrebna stručna sprema)
- uvjerenje da se protiv kandidata ne vodi kazneni postupak (ne stariji od 6 mjeseci)

Prijave sa dokazima o ispunjavanju uvjeta iz natječaja podnose se u roku od 8 dana od dana objave natječaja na web stranici i oglasnoj ploči Javne ustanove „Nacionalni park Risnjak“ i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Prijave se predaju osobno ili poštom na adresu: Javna ustanova „Nacionalni park Risnjak“, Bijela Vodica 48, 51317 Crni Lug, s naznakom „Za natječaj“- (upisati naziv radnog mjesta za koji se vrši prijava). Nepotpune i nepravovremene prijave neće se razmatrati.

Za kandidate koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja provest će se prethodna provjera znanja i sposobnosti pisanim testiranjem i/ili razgovorom. Ukoliko kandidat ne pristupi testiranju i/ili razgovoru, smatrat će se da je povukao prijavu na natječaj. O vremenu i mjestu održavanja testiranja i/ili razgovora kandidati će biti obaviješteni telefonom ili pismeno (e-mailom). Kandidati za koje se utvrdi da ne ispunjavaju formalne uvjete iz natječaja ne smatraju se kandidatima prijavljenim na natječaj.

Prijavu za natječaj mogu podnijeti osobe oba spola, pod ravnopravnim uvjetima, sukladno članku 13. stavku 3. Zakona o ravnopravnosti spolova (NN 82/08, 69/17).

Kandidat koji ostvaruje pravo prednosti pri zapošljavanju, dužan je u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo, te priložiti zakonom propisanu dokumentaciju, i ima prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima.

Ako se kandidati pozovu na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu s člankom 102. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihove obitelji (NN 12/17, 98/19 i 84/21) dužni su uz prijavu za natječaj priložiti sve dokaze o ispunjenju traženih uvjeta natječaja i dokaze za ostvarenje prava prednosti pri zapošljavanju. Popis dokaza iz članka 103. stavka 1. navedenog zakona za ostvarenje prava prednosti pri zapošljavanju nalaze se na internetskim stranicama Ministarstva hrvatskih branitelja (https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages//NG/12%20Prosinac/Zapošljavanje//Popis%20dokaza%20za%20ostvarivanje%20prava%20prednosti%20pri%20zapošljavanju.pdf).

Podnošenjem prijave na natječaj pristupnici daju privolu za obradu osobnih podataka u svrhu zapošljavanja, a u skladu sa odredbama Opće uredbe EU 2016/679. Izrazi koji se koriste u tekstu za osobe u muškom rodu, upotrijebljeni su neutralno i odnose se na muške i ženske osobe.

Javna ustanova zadržava pravo poništenja cijelog ili dijela natječaja.

O rezultatima natječaja kandidati će biti obaviješteni u zakonskom roku.

Ostale informacije

Preporučene Edukacije

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Turizam i ugostiteljstvo iznosi 815,91 EUR (6.147,47 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.