Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Zdravstveni radnik / Prvostupnik fizioterapije u bolnici (m/ž)

Ovaj oglas omogućio je PosLovac. Tvoj lovac na posao!

Krapinske Toplice

Rok prijave:

  • Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice

Opis posla

Na temelju članka 24. važećeg Temeljnog kolektivnog ugovora za službenike i namještenike u javnim službama (Narodne novine, broj: 29/2024) Bolnica raspisuje natječaj za zasnivanje radnog odnosa na određeno vrijeme

Zdravstveni radnik / Prvostupnik fizioterapije u bolnici (m/ž) - 1 izvršitelj uz probni rad od 3 mjeseca

Uvjeti:
- VŠS prvostupnik/ica fizioterapije
- odobrenje za samostalan rad

Ovaj natječaj objavit će se na web stranicama Bolnice i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Vlastoručno potpisane prijave podnose se u roku od 8 dana od objave natječaja na web stranici Bolnice i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, na urudžbeni zapisnik Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice, Gajeva 2 ili putem pošte, na adresu Bolnice: Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice, Gajeva 2, Krapinske Toplice, s naznakom: „Za natječaj za radno mjesto ______________________________“

Rok od 8 dana počinje teći od dana objave natječaja na web stranici Bolnice i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Prijaviti se mogu osobe oba spola sukladno Zakonu o ravnopravnosti spolova (Narodne novine, broj: 82/2008 i 69/2017). Izrazi koji se koriste u ovom natječaju, a imaju rodno značenje, koriste se neutralno i odnose se jednako na muški i ženski rod.

Uz potpisanu prijavu (zamolbu) treba priložiti:

Kratki životopis, presliku domovnice, dokaz o odgovarajućem stupnju obrazovanja (preslika diplome ili svjedodžbe) i potvrdu HZMO o radnom stažu
Zdravstveni radnici za radno mjesto pod 1. a), 1.b) i 1.c) prilažu i presliku odobrenja za samostalan rad.

Kandidati koji prema posebnim propisima mogu ostvariti pravo prednosti pri zapošljavanju, pod jednakim uvjetima, dužni su se u prijavi pozvati na navedeno pravo i uz prijavu, priložiti i svu propisanu dokumentaciju prema posebnom zakonu te imaju prednost u odnosu na ostale kandidate pod jednakim uvjetima.

Ako se na natječaj prijave kandidati koji mogu ostvariti pravo prednosti pri zapošljavanju, pod jednakim uvjetima, sukladno odredbi članka 102. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (Narodne novine, broj: 121/2017, 98/2019 i 84/2021) dužni su dostaviti i dokaze iz članka 103. stavka 1. navedenog zakona. Popis dokumenata potrebnih za ostvarivanje prava na prednost pri zapošljavanju dostupan je na poveznici Ministarstva hrvatskih branitelja: https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages/dokumenti/Nikola/popis%20dokaza%20za%20ostvarivanje%20prava%20prednosti%20pri%20zapo%C5%A1ljavanju-%20ZOHBDR%202021.pdf

Ako se na natječaj prijave kandidati iz članka 48. stavka 1. - 3. Zakona o civilnim stradalnicima iz Domovinskog rata (Narodne novine, broj: 84/21), da bi ostvarili prednost prilikom zapošljavanja pod jednakim uvjetima, dužni su u prijavi priložiti dokaze o ispunjavanju uvjeta natječaja, kao i sve ostale dokaze navedene u članku 49. navedenog zakona.

Popis dokumenata potrebnih za ostvarivanje prednosti za zapošljavanje dostupan je na poveznici Ministarstva branitelja: https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages/dokumenti/Nikola/popis%20dokaza%20za%20ostvarivanje%20prava%20prednosti%20pri%20zapo%C5%A1ljavanju-%20Zakon%20o%20civilnim%20stradalnicima%20iz%20DR.pdf

Ako se na natječaj prijave kandidati koji se pozivaju na pravo prednosti prema Zakonu o zaštiti vojnih i civilnih invalida rata (Narodne novine, broj: 33/1992, 57/1992, 77/1992, 58/1993, 2/1994, 76/1994, 108/1995, 82/2001, 103/2003, 148/2013 i 98/2019) za ostvarivanje prednosti prilikom zapošljavanja pod jednakim uvjetima, dužni su u prijavi priložiti dokaze o ispunjavanju uvjeta natječaja, kao i ostale dokaze o ispunjavanju uvjeta iz članka 6, 7, 8. i 48.f. navedenog zakona.

Ako se na natječaj prijave kandidati koji se pozivaju na pravo prednosti prema Zakonu o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom (Narodne novine, broj 157/2013, 152/2014, 39/2018 i 32/2020) za ostvarivanje prednosti prilikom zapošljavanja pod jednakim uvjetima, dužni su u prijavi priložiti dokaze o ispunjavanju uvjeta natječaja, kao i ostale dokaze o ispunjavanju uvjete iz članka 9. navedenog zakona – dokaz o priznatom statusu osobe s invaliditetom sukladno Pravilniku o sadržaju i načinu vođenja očevidnika zaposlenih osoba s invaliditetom.

Nepotpune i nepravovremene prijave neće se razmatrati.

Podnošenjem prijave na natječaj kandidati daju privolu Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice, kao Voditelju obrade, da može prikupljati i koristiti osobne podatke te čuvati u skladu s općim aktima Bolnice, a u svrhu provedbe natječajnog postupka za prijam u radni odnos na određeno vrijeme.

Kandidati koji prođu administrativnu provjeru te mogu pristupiti razgovoru i/ili testiranju o terminu i datumu razgovora i/ili testiranja biti će obaviješteni putem elektroničke pošte na adresu koju je kandidat naveo u prijavi. Ukoliko kandidat nije naveo istu o terminu razgovora i/ili testiranja bit će obaviješten telefonskim putem, na broj naveden u prijavi.

Bolnica pridržava pravo poništenja ovog natječaja, odnosno pridržava pravo ne odabrati nijednog kandidata, bez obveze obrazlaganja svoje odluke i bez ikakve odgovornosti prema kandidatima.

Pisana zamolba: Gajeva 2, 49217 Krapinske Toplice.

Ostale informacije

Preporučene Edukacije

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Zdravstvo, socijalni rad iznosi 815,91 EUR (6.147,47 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.