Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Radnik za potporu i podršku starijim osobama i osobama s invaliditetom (m/ž)

Ovaj oglas omogućio je PosLovac. Tvoj lovac na posao!

Drniš

Rok prijave:

  • UDRUGA „ŽENA“

Opis posla

Na temelju Odluke o financiranju Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike KLASA: 984-01/23-01/29, URBROJ: 524-07-02-01-01/1-24-26 od 07. ožujka 2024. godine, te Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava, u okviru poziva „ZAŽELI – prevencija institucionalizacije“, Programa Učinkoviti ljudski potencijali 2021.-2027., Kodni broj ugovora: SF.3.4.11.01.0171 od 13. ožujka 2024. godine, raspisujemo javni poziv za zasnivanje radnog odnosa na određeno vrijeme (33 mjeseca) za potrebe provedbe aktivnosti u sklopu projekta „Sretnija starost 4“, kodnog broja SF.3.4.11.01.0171 – radnik/ica za pružanje usluge potpore i podrške u svakodnevnom životu starijim osobama i osobama s invaliditetom.

Broj traženih radnika/ica: 30.

Vrsta zaposlenja: radni odnos na određeno vrijeme u trajanju od 33 (trideset tri) mjeseca uz probni rad u trajanju od 2 (dva) mjeseca.

Radno vrijeme: puno radno vrijeme.

Podaci o plaći: plaća u iznosu minimalne plaće sukladno važećoj Uredbi Vlade RH o visini minimalne plaće za tekuću godinu sa svim pravima propisanim Zakonom o radu.

Mjesto rada: područje grada Drniša, općine Promina, Općine Unešić, općine Ružić te grada Šibenika; terenski rad.

Opis poslova:
- organiziranje prehrane (pomoć u pripremi obroka, pomoć u nabavi hrane i dr.)
- obavljanje kućanskih poslova (pranje posuđa, pospremanje stambenog prostora, donošenje vode, ogrjeva i slično, organiziranje pranja i glačanja rublja, nabava lijekova i drugih potrepština i dr.)
- održavanje osobne higijene (pomoć u oblačenju i svlačenju u kupanju i obavljanju drugih higijenskih potreba i dr.)
- zadovoljavanje drugih svakodnevnih potreba
- popunjavanje dnevnika obilaska i ostale dokumentacije potrebne za praćenje provedenih usluga.

Svaka zaposlena osoba pružat će potporu i podršku za najmanje 6 pripadnika ciljne skupine i imati najmanje 35 obilaska mjesečno.

Uvjeti za prijem u radni odnos:
- punoljetnost
-najviše završeno srednjoškolsko obrazovanje (SSS)
-radno iskustvo nije uvjet.

Na javni poziv se mogu javiti osobe oba spola.

Ako kandidat/inja ostvaruje pravo prednosti pri zapošljavanju prema posebnom zakonu dužan je u prijavi na Javni poziv pozvati se na to pravo i na prednost u odnosu na ostale kandidate/inje pod jednakim uvjetima. Kandidat/inja koji ostvaruje pravo prednosti pri zapošljavanju dokazuje to izvornikom rješenja ili potvrde o priznatom statusu te dokaz iz kojega je vidljivo na koji način je prestao radni odnos kod posljednjeg poslodavca (ugovor, rješenje i sl.).

Prijava na Javni poziv:
- prijavni obrazac (Obrazac 1)
- životopis - vlastoručno potpisan,
- preslika važeće osobne iskaznice ili jednakovrijedni dokument iz kojeg je moguće utvrditi identitet, dob i državljanstvo kandidata/inje,
- preslika dokaza o završenoj školi (svjedodžba),
- uvjerenje nadležnog suda (ne starije od 3 mjeseca od dana objave javnog poziva) da se protiv podnositelja ne vodi kazneni postupak te da protiv njega nije izrečena pravomoćna osuđujuća presuda.

Podnositelji/ice prijave dužne su podnijeti Prijavu isključivo na standardiziranom obrascu. Urednom prijavom smatra se prijava koja sadrži podatke i priloge navedene u javnom pozivu. Osoba koja nije podnijela pravodobnu i urednu prijavu ili ne ispunjava formalne uvjete iz Javnog poziva ne smatra se prijavljenim kandidatom na javni poziv.

Prijavni obrazac (Obrazac 1) dostupan je na web stranici udruge „ŽENA“ www.zena-drnis.hr i u prostorijama udruge „ŽENA“ na adresi Kralja Zvonimira 10, 22 320 Drniš, radnim danom od 9,00 do 13,00 sati.

Isprave koje se prilažu u neovjerenoj preslici potrebno je prije potpisivanja ugovora o radu predočiti u izvorniku.

Prijave na Javni poziv dostavljaju se osobno u ured udruge „ŽENA“ na adresi Kralja Zvonimira 10.,
22 320 Drniš radnim danom od 9,00 do 13,00 sati ili preporučeno poštom na adresu: „ŽENA“, Kralja
Zvonimira 10, 22 320 Drniš s naznakom

Za projekt „Sretnija starost 4“ – u roku od 15 dana od dana objave Javnog poziva (do 23. travnja 2024.godine).

O rezultatima Javnog poziva kandidati/inje će biti obavješteni u zakonskom roku.

Kandidati/inje koje ispunjavaju uvjete bit će pozvane na intervju. O danu i satu održavanja intervjua kandidati/inje će biti naknadno obavješteni. Ako kandidat/inja ne pristupi usmenom intervjuu, smatrat će se da je povukao prijavu na Javni poziv.

Udruga „ŽENA“ zadržava pravo poništenja Javnog poziva, bez posebnog objašnjenja.

Javni poziv bit će objavljen na službenim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i web stranici udruge „ŽENA“ www.zena-drnis.hr te Oglasnoj ploči udruge.

Riječi i pojmovi koji imaju rodno značenje korišteni u javnom pozivu odnose se jednako na muški i ženski rod bez obzira jesu li korišteni u muškom ili ženskom rodu.

Prijavom na ovaj javni natječaj smatra se da je podnositelj prijave dao privolu za obradu i objavu osobnih podataka vezanih uz postupak provedbe ovog natječaja. Osobni podaci podnositelja prijave (osobno ime, OIB, datum i mjesto rođenja, adresa stanovanja, broj telefona, adresa elektroničke pošte, i dr.) će se sukladno Uredbi (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ (Opća uredba o zaštiti podataka) i Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (NN br. 42/18) obrađivati isključivo u svrhu provedbe javnog natječaja.

Nepravovremene i nepotpune prijave neće se razmatrati.

Pisana zamolba: Kralja Zvonimira 10, 22320 Drniš.

Ostale informacije

Preporučene Edukacije

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Skrb (o djeci, starijima...) iznosi 711,65 EUR (5.361,90 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.