Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Čistač / Čistačica

Ovaj oglas omogućio je PosLovac. Tvoj lovac na posao!

Zagreb

Rok prijave:

  • Dom za starije osobe Sveta Ana Zagreb

Opis posla

Održava higijenu stambenih jedinica, radnih; i zajedničkih prostora i pripadajućih sanitarnih prostora kao i okoliša Doma, (usisavanje i vlažno brisanje, pranjem radih površina, tapisona ili tepiha, čišćenjem podova, zidova,vrata,stakala, namještaja, tapeciranog namještaja, prikupljanjem smeća i sl.), - pranje staklenih površina, zavjesa (skidanje i postavljanje), - pomoć prilikom pospremanja ormara i drugih osobnih stvari korisnika, - svakodnevno čišćenje zajedničkih prostorija (sanitarni čvorovi, čajne kuhinje, hodnici i dr.), - odlaže smeće u odgovarajuće posude, čišćenje i dezinfekcija koševa za otpad i odnošenje otpada na za to predviđeno mjesto, - vlažno brisanje, dezinfekcija i poliranje dizala, - uklanjanje paučine, - odmicanje namještaja i usisavanje madraca, - čišćenje i impregnacija podnih pločica, kamenih površina zaštitnom protukliznom emulzijom, - održavanje i dezinfekcija podrumskih prostorija, kao i okoliša doma te zalijevanje i njega cvijeća; prikuplja i zamjenjuje prljavo rublje čistim.

Potrebno dostaviti: životopis, potvda o stažu,rodni list, svjedodžba o školovanju, potvrdu o nekažnjavanju, kopija osobne iskaznice.

Vrsta zaposlenja: Na neodređeno; upražnjeni poslovi

Ostale informacije

Kategorije:

Ostalo

Preporučene Edukacije

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Ostalo iznosi 698,46 EUR (5.262,53 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.