Share
Tweet
Share
Send to friend

Čistač / Čistačica

This job ad is provided by PosLovac, mobile app for jobseekers.

Zagreb

Application deadline:

  • Dom za starije osobe Sveta Ana Zagreb

Job description

Održava higijenu stambenih jedinica, radnih; i zajedničkih prostora i pripadajućih sanitarnih prostora kao i okoliša Doma, (usisavanje i vlažno brisanje, pranjem radih površina, tapisona ili tepiha, čišćenjem podova, zidova,vrata,stakala, namještaja, tapeciranog namještaja, prikupljanjem smeća i sl.), - pranje staklenih površina, zavjesa (skidanje i postavljanje), - pomoć prilikom pospremanja ormara i drugih osobnih stvari korisnika, - svakodnevno čišćenje zajedničkih prostorija (sanitarni čvorovi, čajne kuhinje, hodnici i dr.), - odlaže smeće u odgovarajuće posude, čišćenje i dezinfekcija koševa za otpad i odnošenje otpada na za to predviđeno mjesto, - vlažno brisanje, dezinfekcija i poliranje dizala, - uklanjanje paučine, - odmicanje namještaja i usisavanje madraca, - čišćenje i impregnacija podnih pločica, kamenih površina zaštitnom protukliznom emulzijom, - održavanje i dezinfekcija podrumskih prostorija, kao i okoliša doma te zalijevanje i njega cvijeća; prikuplja i zamjenjuje prljavo rublje čistim.

Potrebno dostaviti: životopis, potvda o stažu,rodni list, svjedodžba o školovanju, potvrdu o nekažnjavanju, kopija osobne iskaznice.

Vrsta zaposlenja: Na neodređeno; upražnjeni poslovi

Other

Categories:

Other

Education Recommendations

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Other iznosi 698,46 EUR (5.262,53 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.