Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Radnik za pomoć u kući (m/ž)

Ovaj oglas omogućio je PosLovac. Tvoj lovac na posao!

Slavonski Brod

Rok prijave:

  • Informativno pravni centar

Opis posla

Na temelju Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za sufinanciranje projekta „S.P.A.S. – Sveobuhvatna Podrška, Asistencija i Skrb za ranjive skupine u Brodsko-posavskoj županiji“ kodni broj SF.3.4.11.01.0057 iz Programa „Zaželi-Prevencija institucionalizacije“ Europskog socijalnog fonda plus, program Učinkoviti ljudski potencijali 2021-2027, a u sklopu provedbe projekta IPC raspisuje javni poziv za prijam u radni odnos na određeno vrijeme u sklopu gore navedenog projekta.

Pozivamo zainteresirane osobe s područja općina Okučani, Podcrkavlje, Garčin i Oprisavci, grada Slavonskog Broda i Nove Gradiške da dostave prijavu za zasnivanje radnog odnosa na određeno vrijeme u sklopu gore navedenog projekta.

Kandidati su dužni dostaviti slijedeće dokumenta unutar roka u kojem je natječaj otvoren:
- potpisanu zamolbu za posao
- životopis s kontakt telefonom
- presliku osobne iskaznice
- presliku svjedodžbe o završenoj školi (ukoliko je primijenjivo),
- elektronički zapis ili potvrda o podacima evidentiranim u bazi podataka Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje za podositelja prijave ( e-radna knjižica)
- uvjerenje nadležnog suda da se protiv kandidata/kinje ne vodi kazneni postupak ( ne stariji od 6 mjeseci)

Prijave se dostavljaju u zatvorenoj omotnici putem pošte na adresu:
Informativno pravni centar, Juraja Dobrile 34, 35000 Slavonski Brod s naznakom“ ZA JAVNI POZIV RADNIK/CA ZA POMOĆ U KUĆI – S.P.A.S. – NE OTVARAJ“ .

Prijave se mogu poslati i na službenu e-mail adresu IPC-a: info@ipc.com.hr ili osobno dolaskom na adresu Juraja Dobrile 34, 35000 Slavonski Brod, radnim danom uvremenu od 08.00 do 16.00 sati.

S kandidatima koji podnesu pravodobnu i potpunu prijavu te ispunjavaju formalne uvjete poziva provest će se razgovor za posao. O vremenu održavanja razgovora kandidati će biti obaviješteni telefonski.

Trajanje radnog odnosa: 33 mjeseca

Na Javni poziv se mogu prijaviti osobe oba spola.

Predviđena plaća: u iznosu minimalne plaće sukladno važećoj Uredbi Vlade RH o visini minimalne plaće za tekuću godinu sa svim pravima propisanim Zakonom o radu.

Opis poslova:
- obavljanje kućanskih poslova (pranje posuđa, pospremanje stambenog prostora, donošenje vode, ogrjeva i slično, organiziranje pranja i glačanja rublja, nabava lijekova i drugih potrepština i dr.) i/ili
- održavanje osobne higijene (pomoć u oblačenju i svlačenju, u kupanju i obavljanju drugih higijenskih potreba i dr.) i/ili
- zadovoljavanje drugih svakodnevnih potreba i
- mjesečna podjela 1 paketa kućanskih i osnovnih higijenskih potrepština svakom pripadniku ciljne skupine.

Mjesto rada: Slavonski Brod, Nova Gradiška, općine Okučani, Podcrkavlje, Garčin i Oprisavci.

Osobni dolazak i pisana zamolba: Juraja Dobrile 34, 35000 Slavonski Brod.

Ostale informacije

Kategorije:

Ostalo

Preporučene Edukacije

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Ostalo iznosi 698,46 EUR (5.262,53 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.