Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Nastavnik predmeta Medicinska prva pomoć na moru (m/ž)

Ovaj oglas omogućio je PosLovac. Tvoj lovac na posao!

Šibenik

Rok prijave:

  • TEHNIČKA ŠKOLA

Opis posla

Tehnička škola u Šibeniku temeljem čl. 107. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi („Narodne novine“, br. 87/08., 86/09., 92/10., 105/10., 90/11., 16/12., 86/12., 94/13., 152/14., 7/17. i 68/18.) raspisuje natječaj za popunu radnih mjesta:

nastavnik predmeta MEDICINSKA PRVA POMOĆ NA MORU.

Mjesto rada je u Tehničkoj školi u Šibeniku, Ante Šupuka 31.

Uvjeti za zasnivanje radnog odnosa:
- prema Zakonu o radu (NN, br. 93/14. i 127/17.)
- prema članku 105. i 106. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi (NN, br. 87/08., 86/09., 92/10., 105/10., 90/11., 16/12., 86/12., 94/13., 152/14., 7/17. i 68/18.)
- prema Pravilniku o stručnoj spremi i pedagoško-psihološkom obrazovanju nastavnika u srednjem školstvu (NN, br. 1/96. i 80/99.)
- a za radno mjesto navedeno pod točkom 5. nastavnik također mora posjedovati najmanje ovlaštenje za D2, D46, D47A, D47B i D48 program izobrazbe
- za radno mjesto pod točkom 6 nastavnik mora posjedovati najmanje ovlaštenje za D19 program izobrazbe
- za radno mjesto pod točkom 7 nastavnik također mora posjedovati najmanje ovlaštenje za STCW III/2 - upravitelj stroja na brodu sa strojem porivne snage od 3000 kw ili jačim; STCW VI/2 – rukovanje brodicom za spašavanje osim brze spasilačke brodice; STCW VI/2- rukovanje brzom spasilačkom brodicom
- za radno mjesto pod točkom 8 nastavnik također treba posjedovati najmanje ovlaštenje za STCW III/2 – upravitelj stroja na brodu sa strojem porivne snage od 3000 kw ili jačim; STCW VI/1 – osnovna osposobljenost za rad na brodovima za ukapljene plinove; STCW VI/1 – osposobljenost za rad na brodovima za ukapljene plinove (advanced)
- za radno mjesto pod točkom 9 nastavnik također treba posjedovati najmanje ovlaštenje za STCW III/2 – upravitelj stroja na brodu sa strojem porivne snage 3000 kw ili jačim; STCW V/1-1 osnovna osposobljenost za rad na tankerima; STCW V/1 – osnovna osposobljenost za rad na tankerima za ulje; STCW V/1 – osnovna osposobljenost za rad na tankerima za ulje (advanced); STCW VI/1 – osnovna osposobljenost za rad na tankerima za kemikalije; STCW V/1 – osposobljenost za rad na tankerima za kemikalije prema Pravilniku o zvanjima i svjedodžbama o osposobljenosti pomoraca (NN, br. 130/13., 45/14., 124/15. i 72/16.)

Uz prijavu na natječaj kandidati su dužni priložiti:
- životopis
- diploma odnosno dokaz o vrsti i stupnju stečene stručne spreme
- dokaz o državljanstvu
- uvjerenje da nije pod istragom i da se ne vodi kazneni postupak glede zapreka za zasnivanje radnog odnosa iz članka 106. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi s naznakom roka izdavanja ne starijom od 30 (trideset) dana i
- elektronički zapis ili potvrdu o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje

Rok za podnošenje prijava je 8 dana od dana objavljivanja natječaja na oglasnoj ploči i mrežnoj stranici Tehničke škole i oglasnoj ploči i mrežnoj stranici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Isprave se prilažu u neovjerenoj preslici i ne vraćaju se kandidatu nakon završenog natječajnog postupka.

Kandidat koji bude izabran dužan je donijeti izvornike ili ovjerene preslike traženih isprava prije zaključivanja ugovora o radu.

U prijavi na natječaj kandidat mora navesti osobne podatke (osobno ime, adresu stanovanja, broj telefona odnosno mobitela, po mogućnosti e-mail adresu na koju će mu biti dostavljena obavijest o datumu i vremenu procjene odnosno vrednovanja i naziv radnog mjesta za koje se prijavljuje).

Pisane prijave s potrebnom dokumentacijom o ispunjavanju uvjeta iz natječaja dostavljaju se poštom ili neposredno na adresu TEHNIČKA ŠKOLA, Ante Šupuka 31, 22 000 Šibenik, s naznakom „za natječaj – naziv radnog mjesta za koje se kandidat prijavljuje“.

Nepravodobne i nepotpune prijave neće se razmatrati.

Osoba koja ne podnese pravovremenu i potpunu prijavu ili ne ispunjava formalne uvjete iz natječaja ne smatra se kandidatom natječaja.

Sukladno čl. 13. stavku 3. Zakona o ravnopravnosti spolova (NN br. 82/08. i 69/17.) na natječaj se mogu javiti osobe oba spola. Izrazi koji se koriste u natječaju, a imaju rodno značenje, koriste se neutralno i odnose se jednako na muške i na ženske osobe.

Kandidat koji ostvaruje pravo prednosti pri zapošljavanju prema posebnim zakonima dužan je u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo, odnosno uz prijavu priložiti sve propisane dokaze prema posebnom zakonu i ima prednost u odnosu na ostale kandidate pod jednakim uvjetima.

Kandidat koji ostvaruje pravo prednosti pri zapošljavanju prema članku 102. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (NN br. 121/17.) uz prijavu na natječaj dužan je, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti sve dokaze o ostvarivanju prava prednosti prilikom zapošljavanja iz članka 103. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji, koji su navedeni na internetskoj stranici Ministarstva hrvatskih branitelja poveznica:
https://branitelji.gov.hr/zaposljavanje-843/843 ili
https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages//NG/12%20Prosinac/Zapošljavanje//Popis%20dokaza%20za%20ostvarivanje%20prava%20prednosti%20pri%20zapošljavanju.pdf.

Kandidat koji ostvaruje pravo prednosti pri zapošljavanju prema članku 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom (NN. br. 157/13., 152/14. i 39/18.) dužan je u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo i priložiti sve dokaze o ispunjavanju traženih uvjeta, kao i dokaz o invaliditetu.

Kandidat koji se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu s člankom 48.f Zakona o zaštiti civilnih i vojnih invalida rata (NN br. 33/92., 77/92., 27/93., 58/93., 2/94., 108/95., 108/96., 82/01., 103/03. i 148/13.) dužan je uz prijavu priložiti sve dokaze o ispunjavanju traženih uvjeta i potvrdu o statusu vojnog/civilnog invalida rata i dokaz o tome kako je prestao radni odnos.
Za kandidate prijavljene na natječaj koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja te čije su prijave pravodobne i potpune provesti će se procjena i vrednovanje.

Kandidati koji su pravodobno podnijeli potpunu prijavu te ispunjavaju uvjete natječaja obvezni su pristupiti procjeni odnosno vrednovanju prema odredbama Pravilnika o načinu i postupku zapošljavanja u Tehničkoj školi jer se u protivnom smatra da su odustali od prijave na natječaj. Odredbe Pravilnika o načinu i postupku zapošljavanja u Tehničkoj školi u Šibeniku dostupne su na mrežnoj stranici Tehničke škole Šibenik http://ss-tehnicka-si.skole.hr/ („Dokumenti Škole“).

Sadržaj i način te vrijeme i mjesto procjene i vrednovanja kandidata koji su pravodobno dostavili potpunu prijavu sa svim prilozima odnosno ispravama i koji ispunjavaju uvjete natječaja, Povjerenstvo za vrednovanje kandidata objavit će najmanje 5 (pet) dana prije dana određenog za procjenu i vrednovanje kandidata. Poziv će se dostaviti svakom kandidatu putem elektroničke pošte te će se objaviti na mrežnoj stranici Tehničke škole u Šibeniku.

O rezultatima natječaja kandidati će biti obaviješteni na mrežnoj stranici Tehničke škole u roku od 15 dana od dana donošenja odluke o izboru kandidata.

Podnošenjem prijave na natječaj kandidat daje izričitu privolu Tehničkoj školi da može prikupljati i obrađivati osobne podatke kandidata iz natječajne dokumentacije u svrhu provedbe natječajnog postupka sukladno odredbama Opće uredbe (EU) 2016/679 o zaštiti osobnih podataka i Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (NN br. 42/18.).

Natječaj je objavljen dana 13.01.2020. godine na oglasnoj ploči i mrežnoj stranici Tehničke škole škole Šibenik, http://ss-tehnicka-si.skole.hr/ te na oglasnoj ploči i mrežnoj stranici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i traje do 21.01.2020. godine.

Ostale informacije

Kategorije:

Obrazovanje i znanost

Preporučene Edukacije

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Obrazovanje i znanost iznosi 887,26 EUR (6.685,05 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.