Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Učitelj informatike (m/ž)

Ovaj oglas omogućio je PosLovac. Tvoj lovac na posao!

Šibenik

Rok prijave:

  • OSNOVNA ŠKOLA METERIZE

Opis posla

Na temelju članka 107. i 114. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi (NN br. 87/08., 86/09., 92/10., 105/10.-ispravak, 90/11.,5/12., 16/12., 86/12., 126/12., 94/13.,152/14., 7/17., 68/18. i 98/19.) ravnateljica Osnovne škole Meterize, Šibenik raspisuje natječaj za zasnivanje radnog odnosa

Učitelj informatike (m/ž) (1 izvršitelj/ica) – na određeno, nepuno radno vrijeme od 10 sati tjedno u Osnovnoj školi Meterize, Šibenik (matična škola), do povratka djelatnice.

UVJETI: prema Zakonu o radu (NN br. 93/14., 127/17.), članku 105. i 106. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi te Pravilniku o odgovarajućoj vrsti obrazovanja učitelja i stručnih suradnika u osnovnoj školi (NN br. 6/19.).

Sukladno članku 13. stavku 3. Zakona o ravnopravnosti spolova (NN br. 82/08., 69/17.) na natječaj se mogu javiti osobe oba spola.
Izrazi koji se koriste u natječaju, a imaju rodno značenje koriste se neutralno i odnose se jednako na muške i na ženske osobe.

U prijavi na natječaj potrebno je navesti osobne podatke podnositelja prijave (ime i prezime, adresa stanovanja, broj telefona/mobilnog telefona i adresu e- pošte) i vlastoručno je potpisati.

Uz pisanu prijavu na natječaj prilaže se u preslici:
- životopis
- dokaz o odgovarajućem stupnju obrazovanja/ stečenoj stručnoj spremi
- dokaz o državljanstvu
- uvjerenje da nije pod istragom i da se protiv kandidata ne vodi kazneni postupak glede zapreka za zasnivanje radnog odnosa iz članka 106. Zakona o odgoji i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi ne starije od dana raspisivanja natječaja
- elektronički zapis ili potvrdu o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje

Kandidat koji bude izabran obvezan je, prije sklapanja Ugovora o radu dostaviti izvornike ili ovjerene preslike traženih dokumenata.

Pisane prijave s potrebnom dokumentacijom o ispunjavanju iz natječaja dostavljaju se poštom ili neposredno na adresu Osnovna škola Meterize, Šibenik, Put kroz Meterize 48 s naznakom „za natječaj- ne otvaraj“.

Nepravodobne i nepotpune prijave neće se razmatrati.

Osoba koja ne podnese pravovremenu i potpunu prijavu ili ne ispunjava formalne uvjete iz natječaja ne smatra se kandidatom prijavljenim na natječaj i ne obavještava se o razlozima zašto se ne smatra kandidatom natječaja.

Kandidat koji je stekao inozemnu obrazovnu kvalifikaciju u inozemstvu dužan je u prijavi na natječaj priložiti rješenje određenog visokog učilišta o priznavanju potpune istovrijednosti u skladu sa Zakonom o priznavanju istovrijednosti stranih školskih svjedodžbi i diploma (NN br. 57/96. i 21/00.) ili rješenje Agencije za znanost i visoko obrazovanje o stručnom priznavanju inozemne visokoškolske kvalifikacije u skladu sa Zakonom o priznavanju inozemnih obrazovnih kvalifikacija (NN br. 158/ 03., 198/03.,138/06. i 45/11.) te u skladu sa Zakonom o reguliranim profesijama i priznavanju inozemnih stručnih kvalifikacija (NN br. 82/15.) rješenje Ministarstva znanosti i obrazovanja o priznavanju inozemne stručne kvalifikacije radi pristupa reguliranoj profesiji.

Kandidat koji ostvaruje pravo prednosti pri zapošljavanju prema posebnim zakonima dužan je u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo, odnosno uz prijavu priložiti sve propisane dokaze prema posebnom zakonu i ima prednost u odnosu na ostale kandidate pod jednakim uvjetima.

Kandidat koji ostvaruje pravo prednosti pri zapošljavanju prema članku 102. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (NN br. 121/17.) uz prijavu na natječaj dužan je, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i sve dokaze o ostvarivanju prava prednosti prilikom zapošljavanja iz članka 103. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji, koji su navedeni na internetskoj stranici Ministarstva hrvatskih branitelja poveznica:
https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages/NG/12%20Prosinac/Zapo%C5%A1ljavanje/POPIS%20DOKAZA%20ZA%20OSTVARIVANJE%20PRAVA%20PRI%20ZAPO%C5%A0LJAVANJU.pdf

Kandidat koji ostvaruje pravo prednosti pri zapošljavanju prema čanku 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom (NN br. 157/13. , 152/14. i 39/18.) dužan je u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo i priložiti sve dokaze o ispunjavanju traženih uvjeta, kao i dokaz o invaliditetu.

Kandidat koji se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu s člankom 48. Zakona o zaštiti civilnih i vojnih invalida rata (NN br. 33/92., 57/92., 77/92., 27/93., 58/93., 2/94., 108/95.,108/96., 82/01., 103/03. i 148/13.) dužan je uz prijavu priložiti sve dokaze o ispunjavanju traženih uvjeta i potvrdu o statusu vojnog/ civilnog invalida rata i dokaz o tome na koji je način prestao radni odnos.

Sa svim kandidatima koji su pravodobno dostavili potpunu prijavu sa svim prilozima odnosno ispravama i ispunjavaju uvjete natječaja provest će se provjera znanja i sposobnosti pisanim testiranjem i razgovorom. Testiranje provodi Povjerenstvo za vrednovanje kandidata prijavljenih na natječaj (dalje: Povjerenstvo) koje poziva kandidate na vrednovanje u skladu s Pravilnikom o postupku zapošljavanja, te procjeni i vrednovanju kandidata za zapošljavanje Osnovne škole Meterize, Šibenik (lipanj 2019.), koji je objavljen na mrežnoj stranici Osnovne škole Meterize, Šibenik, http://www.os-meterize-si.skole.hr/ u izborniku „Natječaji“.

Povjerenstvo imenuje ravnateljica.

Kandidati su obvezni pristupiti vrednovanju uz predočenje odgovarajuće identifikacijske isprave (osobna iskaznica, putovnica, vozačka dozvola).

Ako kandidat ne pristupi vrednovanju, smatra se da je odustao od prijave na natječaj.

Sadržaj i način testiranja, te pravni i drugi izvori za pripremanje kandidata za testiranje, bit će objavljeni na mrežnoj stranici Osnovne škole Meterize, Šibenik, http://www.os-meterize-si.skole.hr/ u izborniku „Natječaji“, podizborniku „Sadržaj i način testiranja kandidata“ istovremeno s objavom natječaja.

Vrijeme i mjesto održavanja testiranja objavit će se najmanje tri (3) dana prije dana određenog za testiranje na mrežnoj stranici Osnovne škole Meterize, Šibenik, http://www.os-meterize-si.skole.hr/ u izborniku „Natječaji“, podizborniku „Poziv kandidatima na testiranje“.

Natječaj je objavljen dana 13. veljače 2019. godine na mrežnoj stranici Osnovne škole Meterize, Šibenik, http://www.os-meterize-si.skole.hr/ u izborniku „Natječaji“, podizbornik „Tekst natječaja“ na oglasnoj ploči Osnovne škole Meterize, Šibenik te mrežnoj stranici i oglasnoj ploči Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Šibenik i traje od 13. veljače do 20. veljače 2020. godine.

Podnošenjem prijave na natječaj kandidat daje izričitu privolu Osnovnoj školi Meterize, Šibenik da može prikupljati i obrađivati osobne podatke kandidata iz natječajne dokumentacije u svrhu provedbe natječajnog postupka sukladno odredbama Opće uredbe (EU) 2016/679 o zaštiti osobnih podataka i Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (NN br. 42/18.).

O rezultatima natječaja kandidati će biti obaviješteni na mrežnoj stranici Osnovne škole Meterize, Šibenik http://www.os-meterize-si.skole.hr/ u izborniku „Natječaji“, podizborniku „Rezultati natječaja“ u roku osam (8) dana od dana donošenja odluke o izboru kandidata.

Pismena zamolba: Put kroz Meterize 48, 22000 Šibenik.

Ostale informacije

Kategorije:

Obrazovanje i znanost

Preporučene Edukacije

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Obrazovanje i znanost iznosi 887,26 EUR (6.685,05 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.