Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Znanstveni suradnik iz područja biotehničkih znanosti - poljoprivreda (m/ž)

Ovaj oglas omogućio je PosLovac. Tvoj lovac na posao!

Split

Rok prijave:

 • INSTITUT ZA JADRANSKE KULTURE I MELIORACIJU KRŠA-SPLIT

Opis posla

Na temelju čl. 40. Zakona o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju (Narodne novine br. 123/03, 198/03, 105/04, 174/04, 2/07-OUSRH, 46/07, 45/09, 63/11, 94/13, 139/13, 101/14 -OUSRH i 60/15- OUSRH), Institut za jadranske kulture i melioraciju krša, raspisuje

Natječaj za izbor na znanstvena radno mjesto:

Znanstveni suradnik iz područja biotehničkih znanosti, polje poljoprivreda (m/ž) za rad u Zavodu za primijenjene znanosti Instituta – 1 izvršitelj.

Pristupnici na natječaj uz opće uvjete propisane Zakonom o radu trebaju ispunjavati uvjete propisane Zakonom o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju i Pravilnikom o dodatnim uvjetima za izbor na znanstvena radna mjesta u Institutu.

Ostali uvjeti za radno mjesto pod brojem 1.):
- višegodišnje iskustvo istraživačkog rada na međunarodnim i domaćim znanstvenim projektima iz područja fiziologije bilja (istraživanja odgovora biljka na abiotički i biotički stres; istraživanja reproduktivne biologije voćnih vrsta; fiziologija masline)

Ostali uvjeti za radno mjesto pod brojem 2.):
- doktorat znanosti iz područja biotehničkih ili društvenih i ekonomskih znanosti
- iskustvo u znanstveno-istraživačkom radu iz ekonomike poljoprivrede s naglaskom na marketing poljoprivredno-prehrambenih proizvoda
- aktivno znanje engleskog i njemačkog jezika

Prijavi na natječaj za oba radna mjesta se prilaže:
- motivacijsko pismo
- životopis
- dokaz o akademskom stupnju i znanstvenom zvanju (preslike)
- kratak sažetak znanstvene djelatnosti
- popis znanstvenih radova
- odgovarajuće podatke o udovoljavanju uvjetima iz Pravilnika o dodatnim uvjetima za izbor na znanstvena radna mjesta u Institutu (www.krs.hr)

Prijave s dokumentacijom se dostavljaju u roku od 30 dana od objave natječaja u Narodnim novinama na adresu: Institut za jadranske kulture i melioraciju krša, Put Duilova 11, 21000 Split, s naznakom „Natječaj za radno mjesto viši znanstveni suradnik“ odnosno „Natječaj za radno mjesto znanstveni suradnik“.

S kandidatima koji uđu u uži krug biti će objavljen intervju i/ili testiranje. Ako kandidat ne pristupi intervjuu i/ili testiranju, smatrat će se da je povukao prijavu na javni natječaj. O vremenu intervjua i/ili testiranja kandidati će biti obaviješteni. Ako kandidat ostvaruje pravo prednosti pri zapošljavanju prema posebnom zakonu dužan je u prijavi na javni natječaj pozvati se na to pravo i ima prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima. Pristupnici koji se pozivaju na pravo prednosti prilikom zapošljavanja prema Zakonu o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji, uz prijavu na natječaj dužni su, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i sve potrebne dokaze prema navedenom Zakonu dostupne na internet poveznici Ministarstva hrvatskih branitelja: https://branitelji.gov.hr/zaposljavanje-843/843.

Prijavom na natječaj kandidati su izričito suglasni da Institut za jadranske kulture i melioraciju krša kao voditelj zbirke osobnih podataka može prikupljati, koristiti i dalje obrađivati podatke u svrhu provedbe natječajnog postupka sukladno propisima koji reguliraju zaštitu osobnih podataka.

Na temelju čl. 13. Zakona o ravnopravnosti spolova na natječaj se mogu javiti osobe oba spola. Zakašnjele prijave i nepotpune prijave neće se razmatrati.

O rezultatima natječaja kandidati će biti obaviješteni nakon završetka natječaja u zakonskom roku putem mrežne stranice Instituta https://www.krs.hr/.

Ostale informacije

Kategorije:

Obrazovanje i znanost

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Obrazovanje i znanost iznosi 5.262,05 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.