Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Poslijedoktorand za rad na HRZZ projektu (m/ž)

Ovaj oglas omogućio je PosLovac. Tvoj lovac na posao!

Split

Rok prijave:

 • Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet

Opis posla

Sveučilište u Splitu Medicinski Fakultet objavljuje natječaj za rad na projektu jednog poslijedoktoranda, u punom radnom vremenu na određeno vrijeme u trajanju od dvije godine, za rad na HRZZ projektu 2593 „Reguliranje funkcije štitne i doštitne žlijezde i homeostaze kalcija u krvi „

Očekivani početak radnog odnosa 1.09.2020.

Obvezni uvjeti natječaja:
- doktorat iz biomedicinskih, prirodnih ili informacijskih znanosti (prirodne znanosti, biomedicinske znanosti, biomedicina i zdravstvo, biotehničke znanosti, fizika, biofizika, računarstvo, informacijske i komunikacijske tehnologije, matematika i slično)
- izvrsno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu
- poznavanje programiranja i primjene statističkih metodaOpis poslova:
- provođenje cjelogenomskih analiza, metaanaliza, predikcijskih i korelacijskih analiza
- pisanje opisa primijenjenih statističkih metoda za potrebe znanstvenih i stručnih publikacija
- po potrebi sudjelovanje u ostalim aktivnostima projekta s voditeljem projekta


Kandidati uz vlastoručno potpisanu prijavu za natječaj pod IV. prilažu:
životopis, popis znanstvenih publikacija, motivacijsko pismo dokumente kojima se dokazuju tražene kvalifikacije i iskustvo, dokaz o hrvatskom državljanstvu (preslik domovnice ili osobne iskaznice), preslik ovjerene diplome, elektronički zapis ili potvrda o podacima evidentiranim u bazi podataka Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje (ne stariju od 6 mjeseci), uvjerenje poslodavca o radnom iskustvu u struci, potvrdu o nekažnjavanju (ne stariju od 6 mjeseci), druge potvrde kojima se dokazuje ispunjavanje traženih uvjeta.

Kandidat koji ostvaruje pravo prednosti pri zapošljavanju prema posebnim propisima dužan je u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo, odnosno priložiti propisane dokaze o tom statusu, dokaz iz kojeg je vidljivo na koji način je prestao radni odnos kod posljednjeg poslodavca (ugovor, rješenje, odluka i sl.) te potvrdu o statusu nezaposlene osobe. Kandidati koji se pozivaju na Zakon o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji isti mogu vidjeti na web adresi Ministarstva hrvatskih branitelja: https://branitelji.gov.hr/.

Za kandidate prijavljene na natječaj, a koji ispunjavaju formalne uvjete, poslodavac pridržava pravo izvršiti provjeru znanja, sposobnosti i vještina bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta i intervju. U slučaju provedbe navedenih provjera kandidati su im obvezni pristupiti, a u protivnom će se smatrati da su odustali od prijave na natječaj.

Osoba koja nije podnijela pravovremenu i urednu prijavu ili ne ispunjava formalne uvjete iz natječaja ne smatra se kandidatom prijavljenim na natječaj. Urednom prijavom smatra se prijava koja sadrži sve podatke i priloge na način kako je navedeno u natječaju.

Nepravovremene i nepotpune prijave neće se razmatrati. O rezultatima natječaja kandidati će biti obaviješteni u roku od 15 dana od dana donošenja odluke o izboru.

Na oglašeni natječaj mogu se javiti osobe oba spola.

Rok natječaja za prijavu za izbor u zvanja i na radna mjesta pod I., i za rad na projektima pod II., III. i IV. je 30 dana od dana objave u službenom glasilu „Narodne novine“.

Prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta natječaja dostavljaju se na adresu: Medicinski fakultet u Splitu, Služba kadrovskih poslova, Šoltanska 2, 21000 Split.

Ostale informacije

Kategorije:

Obrazovanje i znanost

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Obrazovanje i znanost iznosi 5.262,05 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.