Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Zidar (m/ž)

Ovaj oglas omogućio je PosLovac. Tvoj lovac na posao!

Križevci

Rok prijave:

  • RADNIK građevinarstvo i građevinska industrija d.d.

Opis posla

Obavljanje poslova koji podrazumijevaju srednje složene poslove i zadatke na kojima se rad ponavlja uz povremenu pojavu novih poslova, rad u ekipi tesara pripomoć i pod nadzorom brigadira prijenos iz nacrta na objekat,postava i demontaža oplate temelja, stupova, vertikalnih i horizontalnih serklaža, greda, zidova, ploča, stepeništa i ostalih projektiranih elemenata konstrukcije svih presjeka i složenosti pod nadzorom brigadira,podupiranje i demontaža sustava za podupiranje, pri konstrukcijama kao što su fert stropovi ili pri pojačavanju postojećih konstrukcija pod nadzorom brigadira, ugradnja i fiksiranje elemenata sukladno projektu. postava i demontaža oplate za sve potrebne otvore i istake predviđene projektom po nadzorom brigadira, kontrola mjera, vertikalnosti te stabilnosti i ispravnosti postavljenih sustava ili elemenata prije betoniranja i tijekom betoniranja, ugradnja betona te izvedba kozmetike betoniranih elemenata, izvedba drvenih konstrukcija prema danim projektima krovišta, sjenice, nadstrešnice, drvenih nosača, sortiranje i skladištenje dospjele građe na gradilište te izvještavanje poslovođe ili rukovoditelja gradilišta, izrada, montaža i demontaža radnih i nosivih skela, tornjeva, zaštitnih ograda i sličnih konstrukcija prema projektima ili uputstvima,pravilno korištenje, čišćenje, sortiranje i skladištenje opreme, sredstava rada i alata, prijedlozi izmjena i dopuna u cilju poboljšanja korištenja oplatnih sustava i elemenata, poštivati i primjenjivati mjere zaštite na radu i drugom mjestu rada.

„Osobni podaci sadržani u prijavi kandidata na ovaj natječaj i priloženoj dokumentaciji uz prijavu, prikupljaju se u svrhu provođenja ovog natječaja i izbora kandidata za prijem u radni odnos te podnošenjem prijave na ovaj natječaj kandidat daje privolu Radnik d.d. ili Bistra d.o.o. i Radnik-plin d.o.o. za korištenje svih njegovih osobnih podataka u navedenu svrhu kao i privolu za korištenje navedenih osobnih podataka u svrhu provedbe postupka testiranja. U prijavi na natječaj potrebno je izričito navesti je li kandidat suglasan da se njegovi osobni podaci sadržani u prijavi čuvaju i koriste u svrhu provođenja budućih natječaja i provođenja postupka izbora kandidata za isto ili slično radno mjesto.“

Ostale informacije

Preporučene Edukacije

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Proizvodnja i zanatske usluge iznosi 829,61 EUR (6.250,69 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.