Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Učitelj / edukator - rehabilitator (m/ž)

Ovaj oglas omogućio je PosLovac. Tvoj lovac na posao!

Kamenmost

Rok prijave:

  • Centar za odgoj i obrazovanje SLAVA RAŠKAJ

Opis posla

Temeljem članka 16. Kolektivnog ugovora za djelatnost socijalne skrbi ( „Narodne novine“ broj: 61/18) i članka 85. Statuta Centra za odgoj i obrazovanje „Slava Raškaj“ Split, Klasa: 550-01/17-01/01, Urbroj: 2181-82-01/01-17-795 od 25.08.2017. godine, ravnateljica Centra za odgoj i obrazovanje „Slava Raškaj“ Split, raspisuje javni natječaj za zasnivanje radnog odnosa na neodređeno vrijeme temeljem suglasnosti Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, za radna mjesta:

Učitelj / edukator - rehabilitator (m/ž)– neodređeno puno radno vrijeme - 1 izvršitelj/ica (za Odjel „Kamenmost“).

Uvjeti:
- diplomski sveučilišni studij ili sveučilišni dodiplomski studij edukacijske rehabilitacije
- sveučilišni dodiplomski studij logopedije
- sveučilišni dodiplomski studij socijalne pedagogije
*sa nestručnim osobama može se zasnovati radni odnos sukladno čl. 107. st. 12. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi
- jedna godina radnog iskustva
- položen stručni ispit
- probni rad 3 mjeseca
- nepostojanje zapreka iz članka 213. stavak 1. Zakona o socijalnoj skrbi („Narodne novine“ broj: 157/13, 152/14, 99/15, 52/16, 16/17, 130/17, 98/19, 64/20)

Na natječaj se mogu javiti osobe oba spola.

Uz potpisanu pisanu prijavu na natječaj kandidati trebaju priložiti:
- životopis
- presliku rodnog lista
- presliku domovnice ili osobne iskaznice
- presliku diplome
- presliku uvjerenja o položenom stručnom ispitu
- uvjerenje da se protiv kandidata ne vodi kazneni postupak (ne starije od 6 mjeseci)
- potvrdu o radnom iskustvu (dokaz o ukupnom radnom iskustvu i radnom iskustvu na odgovarajućim poslovima

Kao dokaz o radnom iskustvu potrebno je dostaviti sljedeće dokumente: elektronički zapis (u slučaju da je osiguranik podnio zahtjev u elektroničkom obliku preko korisničkih stranica HZMO), odnosno potvrdu o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji HZMO koju Zavod na osobno traženje osiguranika izdaje na šalterima područnih službi/ureda HZMO i presliku ugovora o radu ili rješenja o rasporedu ili potvrde poslodavca (koja mora sadržavati vrstu poslova koju je obavljao i vremenska razdoblja u kojem je kandidat obavljao navedene poslove). Traženi dokumenti se dostavljaju u neovjerenom presliku uz obvezu kandidata da nakon izbora dostavi izvornike traženih dokumenata.

Kandidat koji ostvaruje pravo prednosti pri zapošljavanju prema posebnim propisima, dužan je u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo i ima prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima. Da bi ostvario pravo prednosti pri zapošljavanju, kandidat koji ispunjava uvjete za ostvarivanje tog prava, dužan je uz prijavu na natječaj priložiti sve dokaze o ispunjavanju traženih uvjeta. Kandidat koji se u prijavi na natječaj poziva na pravo prednosti prilikom zapošljavanja u skladu s člankom 102. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji („Narodne novine“ 121/17, 98/19) uz prijavu na javni natječaj dužan je osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i dokaze propisane člankom 103. stavak 1. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji, a koji su objavljeni na web stranici Ministarstva hrvatskih branitelja: https://branitelji.gov.hr/zaposljavanje-843/843
(https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages//NG/12%20Prosinac/Zapošljavanje//Popis%20Dokaza%20za%20ostvarivanje%20prava%20prednosti%20pri%20zapošljavanju.pdf)

Urednom prijavom smatra se prijava koja sadrži sve podatke i priloge navedene u javnom natječaju. Nepotpune i nepravovremene prijave biti će odbačene i neće se razmatrati.
Prijavom na natječaj kandidat daje privolu da se svi njegovi osobni podaci sadržani u natječajnoj dokumentaciji prikupljaju i obrađuju u svrhu provedbe natječaja u skladu s popisima koji uređuju zaštitu osobnih podataka.

Kandidati koji ispunjavaju sve propisane uvjete iz natječaja i čije su prijave potpune i pravovremene, pristupit će praktičnoj provjeri znanja, sposobnosti i vještina bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta od strane poslodavca. Konačni izbor kandidata obavlja se temeljem razgovora (intervjua).

Kandidati će o mjestu i vremenu testiranja biti obaviješteni tri dana prije testiranja na web stranici Centra za odgoj i obrazovanje „Slava Raškaj“ Split (http://www.centarslavaraskaj.hr/).
Kandidat koji ne pristupi prethodnoj provjeri znanja, smatra se da je povukao prijavu na natječaj.

Prijave se podnose u roku od osam dana od dana objave natječaja u Narodnim novinama RH s naznakom „Natječaj za radno mjesto ____ (naznaka mjesta rada) - ne otvarati“ na adresu Centra za odgoj i obrazovanje „Slava Raškaj“ Split, Radnička 2, 21000 Split.

O rezultatima izbora, kandidati će biti obaviješteni u zakonskom roku na web stranici ustanove.

Ostale informacije

Kategorije:

Obrazovanje i znanost

Preporučene Edukacije

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Obrazovanje i znanost iznosi 887,26 EUR (6.685,05 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.