Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Specijalist za uređenje interijera (m/ž)

Ovaj oglas omogućio je PosLovac. Tvoj lovac na posao!

Bjelovar, Karlovac, Rijeka, Pula, Sesvete, Zagreb, Varaždin, Krapina, Makarska, Požega, Slavonski Br

Rok prijave:

  • Prima namještaj d.o.o.

Opis posla

Mjesto rada: Bjelovar, Karlovac, Rijeka, Pula, Sesvete, Zagreb (Kajzerica), Varaždin, Krapina, Makarska, Požega, Slavonski Brod, Vinkovci, Osijek, Koprivnica, Kutina, Split, Sinj, Sisak, Šibenik, Zadar

Imamo slobodno mjesto baš za tebe ako voliš namještaj, uređenje interijera i dizajn, imaš dozu kreativnosti te želiš rasti i razvijati se zajedno s nama!

Tvoji zadaci uključuju:
- Stvaranje odnosa s kupcima
- Ispitivanje potreba kupca (stilskih, estetskih, funkcionalnih)
- Prezentacija proizvoda, usluga (asortimana) i referenci Prime
- Odlazak u dom kupca na izvid i izmjeru
- Izrada idejnog rješenja u 3CAD programu, savjetovanje oko kompletnog uređenja interijera sa dekoriranjem i prezentacija najboljeg rješenja
- Kreiranje financijske ponude
- Rad na kvaliteti procesa uređenja interijera
- Ispitivanje zadovoljstva kupca

Tvoj profil je:
Za nas si idealna osoba ako si dizajner, arhitektonski tehničar, drvni tehnolog ili inženjer grafičke tehnologije koji ima želju oduševiti kupca svojim smislenim kombinacijama različitih boja tkanina i dekora materijala. Prednost je prethodno iskustvo rada u trgovini namještajem ili nekom drugom prodajnom salonu te afinitet prema prodaji i uređenju prostora. Poželjno je poznavanje repromaterijala i trendova u repromaterijalima u industriji namještaja. Iskustvo rada u 3CAD-u, upoznatost s instalacijama i pravilima organizacije prostora smatrat će se prednošću. Obavezno je posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Poželjna je izgrađenost radnih navika, motiviranost, visoka razina odgovornosti i predanost radnim obvezama te usmjerenost na potrebe kupaca.

Nudimo:
- Edukacije i okruženje koje potiče osobni i profesionalan razvoj
- Rad u dinamičnom okruženju
- Izazovne i raznolike radne zadatke
- Nagrađivanje kroz sustav praćenja razvoja kompetencija i osobnog učinka

Budi ono što jesi jer cijenimo tvoj rad.

Cilj je da daš najbolje od sebe i budeš ono što jesi. Ostvari sebe, prepoznaj svoje vrijednosti i primjeni ih u svakodnevnom životu i radu. Ako se osjećaš zadovoljno na poslu, osjetit ćeš zadovoljstvo i u životu. Tu smo da ti pomognemo na tvom putu uspjeha i ostvarenja ciljeva. Tvoj uspjeh je naš uspjeh! Iz dana u dan pratimo tvoj napredak, motiviramo te, nagrađujemo i vjerujemo u tebe. Dajemo ti podršku i povjerenje. Cijenimo te i razumijemo. Sve što radiš je važno.

Motivacijsko pismo s pripadajućim životopisom možete nam poslati (s punim povjerenjem uz poštivanje tajnosti podataka) do 20.10.2021. putem linka za prijavu.

Ostale informacije

Kategorije:

Arhitektura

Preporučene Edukacije

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Arhitektura iznosi 979,30 EUR (7.378,50 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.