Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Medicinska sestra / Medicinski tehničar

Ovaj oglas omogućio je PosLovac. Tvoj lovac na posao!

Njemačka

Osiguran smještaj

Rok prijave:

 • Trade Effect j.d.o.o.

Opis posla

Skrb i profilaksa, uobičajena njega pacijenta/ice te postoperativna, intenzivna njega i hitni prijem. Osnovna skrb (njega tijela, profilaksa, itd.) Njega i skrb bolesnika/ice (mijenjanje zavoja, briga za rane od operacija itd Davanje injekcija IV i IM); Hitna intervencija (akutno, briga i nadgledanje (monitoring); Davanje lijekova po preporuci liječnika, priprema lijekova i podjela lijekova; Primanje pacijenata/ica, (anamneza njege), plan njege; Pripremanje vizite; Izdavanje pomoćnih sredstava za njegu.

Rad u tri smjene s rotacijom na tjednoj bazi.

Probni rok je 6 mjeseci. Do ishođenja nostrifikacije Vase diplome (Anerkennung) sklapa se Ugovor o radu na određeno vrijeme. a po dobivanju nostrifikacije sklapa se Ugovor o radu na neodređeno vrijeme. Pomoć i sav potreban suport kod nadležne službe da bi se nostrifikacija (Anerkennung) Vaše diplome završila u najkraćem mogućem vremenskom razdoblju.

Zapošljavamo 5 izvršitelja.

Potrebna srednja stručna sprema medicinskog smjera (njega bolesnih i skrb za starije osobe) ili Studij sestrinstva.

Eventualna daljnja naobrazba u struci. Osim stručne kvalifikacije, potrebna je razina poznavanja Njemačkog jezika razine B1 sto je preduvjet za zaposlenje.

Budući da je preduvjet za zaposljavanje poznavanja Njemačkog jezika na minimalnoj razini B1, postoji mogućnost da se za kandidate/tkinje bez potrebne razine znanja Njemačkog jezika organizira odgovarajući tečaj jezika u domicilnoj zemlji, kao i mogućnost financiranja ovog tečaja. Nakon zapošljavanja, po potrebi će biti organizirano besplatno doškolovanje do razine B2.

Početna, bazična, plača je preko 2.200 eura mjesečno brutto, u vrijeme dok se Vaša diploma ne nostrificira. Tome iznosu plaće pridodaju se i dodatci za noćni rad, rad subotom ili nedjeljom u iznosu 20 do 25 posto na svaki sat.

Nakon dobivene nostrifikacije diplome Vaša bazična plaća je preko 2.700 eura i na taj iznos se pridodaju dodatci za noćni rad, rad subotom ili nedjeljom, te poseban dodatak na plaču za svaku Vasu dodatnu specijalizaciju.

Za noćni rad i rad praznikom plaća se uvećava po svakom satu i to 20% do 25 % više za svaki radni sat; Isto tako Vasa plača uvećava se za dodatne kvalifikaciju i specijalizacije; također Božičnica i dodatci za rad na odjelu.

Pomoć kod nostrifikacije Vase diplome.

30 dana plaćenog godisnjeg odmora.

Godisnje podizanje plače je prema ugovoru s granskim sindikatom.

Obrok u restoranu koji je u sklopu klinike.

Zaposlenje je na neodređeno vrijeme; Dugotrajan, trajan radni odnos na temelju njemačkog ugovora direktno s medicinskom ustanovom, odnosno, direktno s poslodavcem.

Njemačko zdravstveno i mirovinsko osiguranje. Pomoć i sav potreban suport kod nadležne službe da bi se nostrifikacija (Anerkennung) Vaše diplome završila u najkraćem mogućem vremenskom razdoblju.

Pomoć kod pronalaženja povoljnog stana. Mogućnosti napredovanja u karijeri, kontinuirano obrazovanje i osposobljavanje. Naši zaposlenici/e trebaju osigurati visoku kvalitetu liječenja i biti pouzdan partner u lancu liječenja, rehabilitacije, praćenju liječenja i prevenciji. Stoga nam je visoko kvalitetno daljnje obrazovanje i usavrsavanje nasih suradnika/ica osobito važno.

Kao dio naše grupacije imate i mogućnost sudjelovanja na tečajevima i seminarima i skolovanju u okviru sirokog spektra kontinuiranog obrazovanja koje nudi naša Akademija.

Razgovor s kandidatima/tkinjama za zaposlenje organizirat će se u Zagrebu, i zainteresirani za zaposlenje razgovarat će osobno sa voditeljem personala ove bolnice.

Ostale informacije

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Zdravstvo, socijalni rad iznosi 5.814,99 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.