Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Google, očekivano, najpoželjnija tvrtka

Magazin Fortune napravio je listu kompanija u kojima bi bilo najbolje raditi. Istraživanje je obuhvatilo više faktora, naravno i plaću.

Google, očekivano, najpoželjnija tvrtka

Riječ je o listi 100 američkih kompanija, a birajući najboljeg, uz plaću radnika u obzir su uzeli i još neke faktore. Tako su najboljeg poslodavca birali i uzimajući u obzir brigu o djetetu zaposlenika, usklađenost privatnog života s karijerom te zdravstvene povlastice, piše CBS News. 

Kada su sve obuhvatili, u magazinu Fortune došli su do zaključka da je najpoželjnija kompanija za rad Google.

Na drugo mesto su, pak, smjestili SAS (softverska kompanija), na trećem je CHG Healthcare Services, na četvrtom Boston Consulting Group, a na petom Wegmans Food Market. 

Google je proglašen najpoželjnijim poslodavcem četvrti put za redom i to zahvaljujući činjenici da svom zaposlenicima, između ostalog, osigurava wellness centar, besplatnu hranu, povlastice za kućne ljubimce te mogućnost korištenja sportskih kompleksa. 

Tražili i pozitivnu atmosferu

Prema riječima glavnog urednika magazina Fortune, Andyja Serwera u Googleu rade najtalentiraniji ljudi na svijetu te će ta tvrtka učiniti sve na svijetu kako bi ih zadržala. 

Serwer je također kazao kako je u istraživanju uz visinu plaća obuhvaćene i brojne vrste naknada te mogućnost dodatnog godišnjeg odmora. No, dodao je da su u obzir uzimali i koliko radno okruženje u kojem zaposlenici rade odiše pozitivnošću. 

Izvor: Danas.hr 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.