Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Do 27. travnja posjetite Virtualni sajam karijera na Baltiku

U suradnji MojPosao i CV-online realiziran je projekt Baltic Career Days koji okuplja više od 60 različitih poslodavaca iz Estonije, Litve i Latvije.

Do 27. travnja posjetite Virtualni sajam karijera na Baltiku

Preko 60 poslodavaca iz Litve, Latvije i Estonije ovih se dana predstavlja svima koji su zainteresirani za rad u jednoj od ove tri baltičke zemlje te nudi mogućnost prijave na više od 350 aktivnih oglasa za posao.

Osim prijave na oglase zainteresirani posjetitelji mogu pregledavati profile kompanija, 'chatati' s poslodavcima izlagačima te saznati više informacija o njihovim aktivnostima ili im predavati otvorene molbe za posao.

Organizator Baltic Career Days je CV-online, najjača baltička stranica za zapošljavanje i članica ALMA grupe koji pripada i portal MojPosao.

Baltic Career Days projekt kreiran je zahvaljujući uspješnoj suradnji između baltičkog CV-onlinea i hrvatskog portala MojPosao po uzoru na regionalne Virtualne dane karijera i znanja

„Uspješnost sajma na Baltiku dokaz je kvalitete MojPosao platforme za virtualne sajmove te pruža mogućnost budućeg širenja i na ostale zemlje zainteresirane za moderan i inovativan način organizacije ovakvih vrsta sajmova“, istaknuo je Jurica Šarčević, voditelj Regionalnog virtualnog sajma karijera i znanja te koordinator baltičkog sajma karijera s MojPosao.

Šarčević napominje da su pripreme baltičkog projekta započele u siječnju te da je sajam u vrlo kratkom roku privukao velik broj lokalnih kompanija.

Neki od većih regionalnih izlagača na Baltičkom virtualnom sajmu karijera su Hurtigruten, norveška kompanija koja nudi krstarenja po norveškoj obali, Grenlandu i Antartici te Transcom, globalna kompanija koja pruža usluge službe za korisnike i zapošljava oko 30.000 ljudi diljem svijeta.

Njihove oglase, ali i bogatu ponudu ostalih izlagača možete pregledati klikom na sajam

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.