Share
Tweet
Share
Send to friend

Do 27. travnja posjetite Virtualni sajam karijera na Baltiku

U suradnji MojPosao i CV-online realiziran je projekt Baltic Career Days koji okuplja više od 60 različitih poslodavaca iz Estonije, Litve i Latvije.

Do 27. travnja posjetite Virtualni sajam karijera na Baltiku

Preko 60 poslodavaca iz Litve, Latvije i Estonije ovih se dana predstavlja svima koji su zainteresirani za rad u jednoj od ove tri baltičke zemlje te nudi mogućnost prijave na više od 350 aktivnih oglasa za posao.

Osim prijave na oglase zainteresirani posjetitelji mogu pregledavati profile kompanija, 'chatati' s poslodavcima izlagačima te saznati više informacija o njihovim aktivnostima ili im predavati otvorene molbe za posao.

Organizator Baltic Career Days je CV-online, najjača baltička stranica za zapošljavanje i članica ALMA grupe koji pripada i portal MojPosao.

Baltic Career Days projekt kreiran je zahvaljujući uspješnoj suradnji između baltičkog CV-onlinea i hrvatskog portala MojPosao po uzoru na regionalne Virtualne dane karijera i znanja

„Uspješnost sajma na Baltiku dokaz je kvalitete MojPosao platforme za virtualne sajmove te pruža mogućnost budućeg širenja i na ostale zemlje zainteresirane za moderan i inovativan način organizacije ovakvih vrsta sajmova“, istaknuo je Jurica Šarčević, voditelj Regionalnog virtualnog sajma karijera i znanja te koordinator baltičkog sajma karijera s MojPosao.

Šarčević napominje da su pripreme baltičkog projekta započele u siječnju te da je sajam u vrlo kratkom roku privukao velik broj lokalnih kompanija.

Neki od većih regionalnih izlagača na Baltičkom virtualnom sajmu karijera su Hurtigruten, norveška kompanija koja nudi krstarenja po norveškoj obali, Grenlandu i Antartici te Transcom, globalna kompanija koja pruža usluge službe za korisnike i zapošljava oko 30.000 ljudi diljem svijeta.

Njihove oglase, ali i bogatu ponudu ostalih izlagača možete pregledati klikom na sajam

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.