Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

MojPosao preporučuje: HR Experience konferencija 30. svibnja u Beogradu

Partnerski portal, Poslovi Infostud, 30. svibnja u hotelu Metropol Palace u Beogradu održava drugu po redu HR Experience konferenciju koja okuplja vodeće HR stručnjake, a MojPosao vas ovim putem poziva na prijavu.

MojPosao preporučuje:  HR Experience konferencija 30. svibnja u Beogradu
Kroz niz predavanja, diskusija i radionica, svoja iskustva iz ovog područja s vama će podijeliti HR stručnjaci domaćih i svjetskih kompanija.
 
Ove godine naglasak će biti stavljen na aktualne trendove: employer branding i privlačenje kandidata, a svoja iskustva podijelit će: Dr. Max Blumberg, Tom Haak, Bruce Greenhalgh.
 
Konferencija će započeti panelom na temu stanja na tržištu rada u regiji, deficitu na tržištu rada, privlačenjem i zadržavanjem talenata i employer brandingom na kojem će sudjelovati predstavnici portala za zapošljavanje u regiji:
Igor Žonja, predsjednik Uprave MojPosao (Hrvatska)
Sonja Ćetkovič, direktorica Poslovi Infostud (Srbija)
Nermana Ajanović, voditeljica razvoja i marketinga Posao.ba (Bosna i Hercegovina)
Leoš Černy, voditelj razvoja Prace.cz (Češka)
 
Sudionici konferencije će kroz stručna znanja I iskustva imati priliku čuti nove trendove u području HR-a, dobiti ideje kako unaprijediti percepciju kompanije u očima kandidata te kako privući najbolje kandidate.
 
Osigurajte svoje mjesto na vrijeme, a detaljan program konferencije i način prijave pronađite na službenoj stranici HR Experience konferencije
 
 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.