Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

SOS Dječija sela BiH i ove godine potvrdila visoke standarde certifikata Poslodavac Partner!

Poslodavac Partner je prestižno priznanje za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima koje dodjeljuje tvrtka SELECTIO.

SOS Dječija sela BiH i ove godine potvrdila visoke standarde certifikata Poslodavac Partner!

SOS Dječija sela BiH šesti su put nagrađena certifikatom Poslodavac Partner, prestižnim priznanjem za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima  te su  jedina neprofitna organizacija među nositeljima ovog prestižnog Certifikata. SOS Dječija sela BiH postigla su visoke ocjene u procjeni procesa za upravljanje ljudskim potencijalima u svih pet opsežnih ocjenjivanih područja što reflektira njihovu predanost ulaganju u zaposlenike i posvećenost konstantnom unapređenju radnih procesa u svrhu pružanja što bolje brige svojim štićenicima. 

Na svečanoj dodjeli u prostorijama tvrtke SELECTIO, Certifikat je Omaru Šehoviću, Direktoru odjela za ljudske resurse i organizacijski razvoj, uručio Aleksandar Zemunić, član Uprave tvrtke SELECTIO koja dodjeljuje Certifikat.

SOS Dječija sela BiH posebno se ističu u promoviranju vrijednosti i misije i vizije organizacije kroz sve procese od zapošljavanja do nagrađivanja te razvijaju organizacijsku kulturu koja stavlja na prvo mjesto zadovoljstvo i angažiranost zaposlenika i transparentnu i direktnu komunikaciju. Kvalitetno zapošljavanje je od najveće važnosti za SOS Dječija sela BiH te se posebnu pozornost stavlja na održavanje visokih standarda provedbe selekcije kandidata, posebno za SOS mame i SOS roditelje. 

Općenito, briga o zaposlenicima se demonstrira u svakodnevnom poslovanju, te SOS Dječija sela BiH nude raznovrsne materijalne i nematerijalne benefite svojim zaposlenicima, mogućnosti fleksibilnih radnih aranžmana i programe za očuvanje zdravlja. Zaposlenicima se pružaju kontinuirana usavršavanja i razvoj u skladu s vrijednostima i visokim standardima rada te se na taj način osigurava visoka razina posvećenosti za brigu o djeci bez roditeljske skrbi.

Pozitivan stav prema zaposlenicima se preslikava i na pozitivan i proaktivan odnos prema društvenoj zajednici u kojoj SOS Dječija sela BiH djeluju.
„Organizaciju SOS Dječija sela BiH vodi vizija svijeta u kojem su djeca i mladi zaštićeni i u kojem uživaju sva prava! Svjesni smo da su naši zaposlenici najvažnija karika ka ostvarivanju naše vizije i zato u SOS Dječijim selima BiH želimo kreirati najbolje mjesto za njihov profesionalni razvoj i ispunjavajuću karijeru. Da smo na dobrom putu govori i činjenica da već godinama ispunjavamo visoke kriterije certifikata Poslodavac Partner“, istaknuo je Omar Šehović.

Trenutno je 61 nositelj Certifikata u Hrvatskoj, Albaniji, Austriji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Kosovu, Makedoniji, Rusiji, Sloveniji i Srbiji. Projekt Certifikat Poslodavac Partner podržava generalni pokrovitelj portal MojPosao i poslovni tjednik Lider kao medijski pokrovitelj. Više o projektu Certifikat Poslodavac Partner možete doznati na stranici projekta www.poslodavacpartner.org.

 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.