Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

'Otac modernog HR-a' Dave Ulrich dolazi u Rovinj!

Jedan od vodećih svjetskih poslovnih mislilaca svoje bogato znanje će s vama podijeliti na 8. HR Days konferenciji.

'Otac modernog HR-a' Dave Ulrich dolazi u Rovinj!

Drugačiji, jedinstven, izazovan, fascinantan, ponekad čudnovat… izrazi su to koje bez susprezanja možemo upotrijebiti kako bismo nekome tko nikad nije čuo za termin 'HR', u riječ ili dvije, opisali svijet ljudskih resursa. Naš svijet. No, jeste li se ikad zapitali kome ova profesija duguje veliki dio svoje šarolikosti i posebnosti?

Ako bismo morali odabrati jedno ime, jednu osobu koja je svojim radom, provedenim istraživanjima, napisanim knjigama te nebrojenim stručnim predavanjima -  oblikovala struku i snažno utjecala na njen današnji izgled, mnogima će prva pomisao zasigurno biti – Dave Ulrich.

'Otac modernog HR-a' i jedan od vodećih svjetskih poslovnih mislilaca i autora tijekom svoje bogate karijere je objavio 30-ak knjiga i preko 200 stručnih članaka o HR industriji, svoje znanje je dijelio s publikom u više od 90 zemalja diljem svijeta i provodio radionice u najuspješnijim svjetskim tvrtkama i organizacijama, čime je pružio neprocjenjiv doprinos razvoju i popularizaciji struke. 

To čini i danas i pritom tvrdi kako živimo u vremenu koje je ''kao stvoreno za rad u ljudskim resursima''!

Pitate se zašto? 

Zbog toga što u svijetu povećanih društvenih, tehnoloških, ekonomskih, političkih i demografskih promjena HR stvara održivu vrijednost, tvrdi Ulrich.

Svojim predavanjem 'Value Creation Through HR: Why is this the great time to be in HR?', koje će održati u okviru 8. izdanja HR Days konferencije u Rovinju, 19. i 20. ožujka 2020. godine, Dave će pobliže objasniti ulogu koju HR profesionalci danas obnašaju unutar tvrtke i organizacija te načine na koje doprinose realizaciji poslovnih ciljeva.

Također, spremno će se uhvatiti u koštac s problematikom naših, većinom nesvjesnih, pristranosti koje nerijetko negativno utječu na mogućnosti voditelja odjela ljudskih resursa i 'vežu im ruke' u procesu kreiranja kvalitetnih rješenja.

U okviru ovog predavanja Dave će s vama podijeliti najnovija razmišljanja o stvaranju HR vrijednosti, predstavit će inovativne koncepte, stvarne primjere i korisne alate koji će vam omogućiti izradu 'mape' za pretvaranje ideja u primjenjiva rješenja i stvaranje vrijednosti za vaše poslovanje.

Svoje mjesto na konferenciji rezervirajte na www.hrdays.net.

 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.