Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Objavljen program 8. HR Days konferencije!

Otprilike mjesec dana nas dijeli od početka HR Days konferencije, najvećeg regionalnog okupljanja stručnjaka iz područja ljudskih potencijala, u organizaciji portala MojPosao.

Objavljen program 8. HR Days konferencije!
Osmu godinu zaredom domaćin konferencije je prekrasni Rovinj koji će na dva dana, 19. i 20. ožujka, okupiti HR zajednicu.
 
U skladu s aktualnom situacijom na tržištu rada i trendovima u ‘svijetu’ ljudskih potencijala, konferencija će naglasak staviti na teme kao što su kreiranje vrijednosti, agilni HR i autentično vodstvo o kojima ćemo više doznati od renomiranih domaćih i stranih predavača.
 

U Rovinj stiže 'Otac modernog HR-a'

Glavni govornik ovogodišnje konferencije je 'Otac modernog HR-a' Dave Ulrich, koji će nam pojasniti zašto je ovo „idealan trenutak za rad u ljudskim potencijalima!“.
 
Pored Davea, svoje znanje i bogato radno iskustvo sa sudionicima konferencije će podijeliti:
 
Johan Driessens, jedan od najkreativnijih arhitekata poslovnog iskustva
Debra Corey, članica top 101 globalnih influencera u području angažiranosti zaposlenika
Riina Hellström, stručnjakinja za AGILE i razvoj organizacija
Blaire Palmer, svjetski autoritet u području promjena leadershipa 
Ranko Rajović, Autor NTC sustava učenja
 

Okrugli stol, radionice i Najbolje HR prakse

Konferencija će i ove godine ponuditi interaktivne i korisne radionice u okviru kojih možete obogatiti vaše znanje i izbrusiti vještine, kao i okrugli stol o sveprisutnoj i nezaobilaznoj temi Employer brandinga.
 
U skladu s tradicijom, drugog dana konferencije će biti dodijeljene nagrade za Najbolje HR prakse u protekloj godini. Priznanje je to predanom i planskom radu tvrtki i organizacija, timovima i pojedincima koji su izvrsni u upravljanju ljudskim potencijalima. 
 
Također, kako bi svi sudionici mogli na pravi način, svježi i odmorni, uživati u brojnim sadržajima koje nudi konferencija, organizirali smo Healthy morning aktivnosti – zabavno edukativne FIT radionice, satove joge, jutarnje masaže i radionice osobnog razvoja.
 
Naravno, niti ovaj put neće izostati naš legendarni HR Days party, koji garantira dobar provod do kasnih večernjih (ili ranih jutarnjih) sati i nezaboravna iskustva!
 
Partneri konferencije su Algebra Hrvatski Telekom te sponzor Adacta.
 

Pogledajte cjelokupni program i već danas rezervirajte svoje mjesto na 8. HR days konferenciji!

 
 
 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.