Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Usprkos sivilu krize, probudite iskru u vašim zaposlenicima!

Pridužite nam se u utorak, 10. studenog u 11 sati, na još jednom webinaru u organizaciji portala MojPosao.

Usprkos sivilu krize, probudite iskru u vašim zaposlenicima!

Koliko god bili marljivi, predani poslu, motivirani i 'zaljubljeni' u ono što radimo, prije ili kasnije doći će dan kada ćemo ostati bez 'vjetra u našim jedrima'. Jednostavno, iako smo itekako svjesni da kao odrasle i odgovorne osobe moramo obaviti posao koji je stavljen pred nas, postoje trenuci u kojima se naši unutarnji brojčanici zaduženi za očitavanje razine energije kreću oko nule, što od nas traži ogromne napore kako bismo bili koliko – toliko produktivni.

Srećom, u normalnim okolnostima takvi dani ipak su rijetki i predstavljaju iznimku, a ne pravilo, ali posljednjih mjeseci živimo u uvjetima koji su sve samo nisu 'normalni'.

Sveopća neizvjesnost nadvila se nad naše privatne i profesionalne živote, stoga je pad angažiranosti, motivacije i zadovoljstva u radnoj okolini sasvim razumljiva pojava. 

Međutim, baš poput većine izazova s kojima se susrećemo i ovaj može biti riješen!

Kako do zadovoljnih i angažiranih radnika?

Pokazat će nam to i najnoviji webinar 'Kako probuditi iskru u zaposlenicima' u organizaciji portala MojPosao, koji će se baviti temom angažiranosti i zadovoljstva djelatnika.

Pričat ćemo o pitanjima, nedoumicama i strahovima koje je kriza pobudila kod zaposlenika, o njihovim potrebama i očekivanjima od poslodavaca, a sve kako bismo otkrili na koji način pristupiti nemotiviranim zaposlenicima koji vape za 'buđenjem iskre'.

Na Webinaru sudjeluju:

  • Sandra Mikulandra, Referent za upravljanje ljudskim potencijalima (Mesna Industrija Ravlić)
  • Ivan Jurlina, HR Manager (Cobe)
  • Anita Konjević, Human Resources Specialist (Sberbank)
  • Ema Gregurek, Human Resources Manager (Rasco)

Webinar će se održati u utorak, 10. studenog, u 11 sati.

Sudjelovanje je BESPLATNO, a jednostavna prijava se odvija putem LINKA.

Vidimo se!

 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.