Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Podijelite sa svijetom vaše uspješne HR Prakse!

U okviru ovogodišnje HR Days konferencije, koja će se održati 22. i 23. rujna u Rovinju, ponovno nagrađujemo najuspješnije HR projekte iz prošle godine.

Podijelite sa svijetom vaše uspješne HR Prakse!

U vremenima poput ovih, kada se usprkos najboljim namjerama teško uspijevamo othrvati dojmu kako nevolje nerijetko samo slijede jedna drugu, preporučljivo je i korisno prisjetiti se kako upravo ona najteža razdoblja, uz prepreke na putu, donose mnogobrojne različite prilike i potiču nas da se mijenjamo. I to nabolje!

Nove, originalne ideje i kreativni projekti, propitkivanje dotadašnjeg načina rada i dolazak do inovativnih, hrabrijih rješenja te drugačije, često iskrenije i transparentnije upravljanje zaposlenicima samo su neke od pozitivnih promjena koje su tvrtke tijekom krizne 2020. godine ugradile u svoje poslovne procese.

Potaknuti razmišljanjem kako se 'znanje množi dijeljenjem', MojPosao je još 2010. godine pokrenuo projekt Najbolje HR prakse kojim odajemo priznanje kvalitetnom, predanom i učinkovitom radu HR profesionalaca i širimo 'know-how' među HR zajednicom.

U Najbolje HR prakse spadaju projekti koji su omogućili trajnu promjenu kulture kompanije, podizanje angažiranosti zaposlenika i značajan doprinos poslovnom uspjehu tvrtke. Ili, drugim riječima, radi se o svim onim aktivnostima, inicijativama i programima koji su tvrtkama i njenim zaposlenicima bili prijeko potrebni otkako smo suočeni s posljedicama pandemije.

Stoga, podijelite sa svijetom HR projekte kojima se ponosite, sudjelujte u razmjeni znanja i prijavite se za Najbolje HR prakse 2020.

Nagrade najboljima će biti dodijeljene u sklopu 9. HR Days konferencije u Rovinju, a rok za prijavu je 26.7.2021. godine.

 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.