Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Upoznajte novi svijet (HR) rada i agile razvoj zaposlenika

Predstavljamo dio ovogodišnjih predavača HR Days konferencije, koja će se održati 22. i 23. rujna u Rovinju.

Upoznajte novi svijet (HR) rada i agile razvoj zaposlenika

Ionako nerijetko zamršen svijet rada unazad posljednjih godinu dana je postajao sve složenije mjesto koje od nas zahtijeva neprestano traženje kreativnih odgovora na probleme s kojima nas suočava.

Kretanja na tržištu rada, selekcijski procesi, uhodavanje novih kolega u posao i upravljanje postojećim zaposlenicima doživjeli su značajne promjene.

Međutim, ako nas je ova kriza ičemu podučila, onda je to kako smo sposobni donositi pravovremene i kvalitetne odluke u neizvjesnim okolnostima.

O novom svijetu (HR) rada i razvoju prijeko potrebnih agile stilova upravljanja zaposlenicima više ćemo doznati na ovogodišnjoj HR Days konferenciji, 22 i 23. rujna u Rovinju, a za to će se pobrinuti istaknute HR stručnjakinje Virginia Colurcio i Pia-Maria Thorén.

Drugačije vodstvo i pristupi

Virginia Colurcio trenutno radi kao potpredsjednica za ljude i kulturu EMEA u Prologisu. Diplomirala je pravo na Sveučilištu u Napulju (Italija), integriranom studijima na Sveučilištu Cambridge (UK) Gent (Belgija) i Sveučilištu Groningen (Nizozemska). Prije Prologisa radila je za Netflix kao direktorica ljudskih resursa EMEA, gdje je bila prva Europljanka koja je postavila HR strategiju za regiju i izgradila HR tim.

Karijeru je započela kao predavač na Sveučilištu u Groningenu (Nizozemska), a na konferenciji će održati predavanje pod nazivom 'New world of (HR) work'

Pia-Maria Thorén  je agile trenerica, motivacijska govornica i autorica uspješnih knjiga na temu upravljanja zaposlenicima. Jedna je od prvih osoba na svijetu koja je povezala pojmove „Agile“ i „HR“. 

Na neformalan način, u svom skandinavskom stilu – vrlo jasno daje do znanja da se vodstvo mora promijeniti, a to ćemo vidjeti i u okviru njenog predavanja 'Agile people development'.

Vidimo se u Rovinju!

Više detalja o konferenciji pronađite na www.hrdays.net.

 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.