Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

HR Days 2021. - Postanite ‘lideri sutrašnjice’ i kreirajte novi, inovativni svijet rada

Rezervirajte svoje mjesto na najvećem susretu regionalne HR zajednice.

HR Days 2021. - Postanite ‘lideri sutrašnjice’ i kreirajte novi, inovativni svijet rada

Baš kao što mirno more nikada nije stvorilo dobrog mornara, tako niti mirnodopska razdoblja poslovnog rasta i financijskog uzleta, neopterećena djelovanjem različitih 'Scila i Haribda' što vrebaju tržištem rada, nisu proizvele istinskog lidera.

U razdobljima kada smo suočeni s gomilom nepoznanica, prepreka i otežavajućih okolnosti u poslovanju - nužno je pronaći lidere koji osim mirnim, itekako dobro znaju ploviti i olujnim morima.

Međutim, na koji način to učiniti i kako loše navike mijenjamo boljima? Čime uspješni vođe motiviraju svoje zaposlenike u teškim vremenima poput ovih? Kako radnike upoznavati s novim tehnologijama, znanjima i inovacijama koje stubokom mijenjaju dotadašnju tvrtkinu kulturu, a ponekad i identitet?

Odgovore na ova pitanja ponudit će 9. izdanje HR Days konferencije, 22. i 23. rujna u prekrasnom Rovinju!

U fokusu ovogodišnje konferencije naći će se Leadership, a neke od ovogodišnjih tema su: Leaders of tomorrow, New world of (HR) work, Building innovative culture, Virtual Employee Engagement, Learning and development.

I ove godine smo za vas pripremili gostovanja vrhunskih domaćih i stranih predavača koji će vam ponuditi 'alate' uz čiju pomoć ćete postati istinski lideri koji će uspješno uvoditi promjene u radnom okruženju, razvijati kulturu tvrtke i motivirati radnike.

Stoga, niti ove godine nemojte propustiti najveće regionalno okupljanje stručnjaka iz područja ljudskih potencijala i već danas rezervirajte svoje mjesto na HR Days konferenciji u organizaciji portala MojPosao!

Partneri konferencije – Algebra i LQ!

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.